Χέμεθ : «Αν μπορούσα θα έπαιρνα πίσω Αραούχο και Λιβάγια»

Χέμεθ : «Αν μπορούσα θα έπαιρνα πίσω Αραούχο και Λιβάγια»

Ο τεχνικός της Λας Πάλμας παραδέχθηκε το πόσο θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του τους δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Το πόσο πολύ θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του τους Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάγια εξέφρασε ο προπονητής της Λας Πάλμας, Πάκο Χέμεθ. Για τον Κροάτη επιθετικό τεχνικός της ομάδας από τα Κανάρια, τόνισε ότι δεν υπήρχε έτσι κι αλλιώς η δυνατότητα επιστροφής τον περασμένο Ιανουάριο ενώ για τον Αργεντινό επιθετικό παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος εκτίμηση.

Οσα τόνισε ο Χέμεθ στην Canarias en Hora: «Δεν έφερα τον Αραούχο γιατί πίστευα ότι θα θα έρχονταν άλλοι ποδοσφαιριστές. Εκείνη τη στιγμή δεν πίστευα πως ο Αραούχο ήταν ένας ποδοσφαιριστής που χρειαζόμασταν, αλλά αν μπορούσα να τον φέρω τώρα, δεν θα υπήρχε καμία αμφιβολία. Πίστευα ότι θα μπορούσαμε να φέρναμε κάποιους διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, καλύτερους, χειρότερους, δεν ξέρω, αλλά παίκτες που θεωρούσα ότι θα μπορούσαν να δέσουν με την ομάδα. Αυτοί οι παίκτες δεν ήρθαν και ούτε ο Αραούχο. Συνεπώς ξεμείναμε. Αν μας επιτρεπόταν να τον φέρω τώρα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα το έκανα, γιατί τώρα οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν καλή. Συνεπώς ο βασικός λόγος που δεν τον έφερα ήταν γιατί νόμιζα ότι θα έρχονταν άλλοι ποδοσφαιριστές

Αναφορικά με την περίπτωση του Λιβάγια, είπε: «Ο Λιβάγια συγκεκριμένα είναι ένας ποδοσφαιριστής που μου αρέσει. Δεν μου προτάθηκε. Ο μόνος ποδοσφαιριστής που ανήκει στη Λας Πάλμας και μου έδωσαν τη δυνατότητα να έρθει ήταν ο Αραούχο. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου υπήρχε η δυνατότητα να έρθει ο Λιβάια, τότε αυτή τη στιγμή θα βρισκόταν εδώ. Ποτέ δεν έπεσε στο τραπέζι η πιθανότητα να επιστρέψει ο Λιβάια. Ποτέ. Η μοναδική περίπτωση που έπεσε στο τραπέζι ήταν αυτή του Αραούχο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ