Το εντυπωσιακό επίτευγμα του ΠΑΣ – Πιο πολλούς βαθμούς με Big-5 (vids)

Το εντυπωσιακό επίτευγμα του ΠΑΣ – Πιο πολλούς βαθμούς με Big-5 (vids)

Ο ΠΑΣ έκανε… πάρτι μέσα στο Βικελίδης απέναντι στον Άρη, έκανε το 2x2 στη Θεσσαλονίκη, έχοντας συνολικά τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια και περιμένει την ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες...

Που… ΠΑΣ έτσι; Παντού! Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν συγκλονιστικός στην αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης όπου έκανε… πάρτι απέναντι στον Άρη τον οποίο διέλυσε με 5-0 για την 10η αγωνιστική της Super League!

Ο Αγιαξ της Ηπείρου έπιασε από τον… λαιμό τους «κίτρινους» και ήταν κυρίαρχος σε όλο το παιχνίδι, φεύγοντας με ένα ιστορικό αποτέλεσμα από τη Θεσσαλονίκη. Μια πόλη την οποία φέτος κατάφερε να την κάνει δίκη του.

Ο ΠΑΣ έκανε το 2×2 στην συμπρωτεύουσα, καθώς πριν το παιχνίδι με τον Άρη είχε προηγηθεί φυσικά εκείνο το διπλό στην Τούμπα, στη πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.. Εκεί το παιχνίδι το είχε κρίνει ο Πέδρο Κόντε με ένα γκολ στο 86ο λεπτό της αναμέτρηση, «τεζάροντας» έτσι τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του, με το «τρίποντο» απέναντι στον Άρη να «υπογράφει» την… κατάκτηση της Θεσσαλονίκης για τον ΠΑΣ.

Κι όμως, το έργο έχει και συνέχεια! Διότι στην αμέσως επόμενη αγωνιστική, μετά την πρεμιέρα με τον Δικέφαλο του Βορρά, η ομάδα των Ιωαννίνων έριξε ακόμη μια «βόμβα»! Και μάλιστα το… μπαμ ήταν αρκετά ηχηρό…

Ο ΠΑΣ φιλοξενούσε τον φουριόζο Παναθηναϊκό στους Ζωσιμάδες για τη 2η αγωνιστική και κατάφερε να κάνει άλλη μια έκπληξη, καθώς επικράτησε με 1-0. Συνολικά λοιπόν ο ΠΑΣ έχει τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια με τις πέντε μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος, έχοντας χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό, ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στα Γιάννενα την ΑΕΚ του… πρώην Αργυρή Γιαννίκη.

Ο Άγιαξ της Ηπείρου φιγουράρει αυτή τη στιγμή στην 4η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έχοντας κερδίσει τους εννιά απέναντι στις μεγαλύτερες ομάδες της Super League. Για την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά ξεχωρίζει μέχρι στιγμής ο Εραμούσπε που έχει τρία γκολ, ενώ εκπληκτικός είναι και ο Περέα που έχει βρει δυο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Τι και αν η απομάκρυνση του Γιαννικη έδειχνε να «χαλάει» το έργο που χτίστηκε πέρσι; Ο ΠΑΣ δείχνει και πάλι να βρίσκεται στα καλύτερα του, βγάζει υγεία και μοιάζει να ετοιμάζεται για άλλη μια άνετη παραμονή στην κατηγορία, ανατρέποντας έτσι ξανα τα προγνωστικά που τον είχαν στα φαβορί για υποβιβασμό στην Super League 2…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ