ΠΑΟΚ – Ο Σίντκλεϊ και το δίλημμα του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ – Ο Σίντκλεϊ και το δίλημμα του Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δυο ερωτηματικά ενόψει Ατρόμητου, με την ετοιμότητα να είναι το ένα και την επιλογή του βασικού επιθετικού το άλλο.

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται εκτός έδρας με τον Ατρόμητο για τη 10η αγωνιστική της Superleague (19:30) και ψάχνει ακόμη ένα διπλό που θα τον φέρει πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Δικέφαλος του βορρά μετά τη νίκη στη Λεωφόρο θέλει ακόμη ένα τρίποντο και να περιμένει να δει τι θα γίνει στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι στο Περιστέρι και φαίνεται να έχει καταλήξει στις 9 από τις 11 θέσεις. Το πρώτο ερωτηματικό σχετικά με την αποψινή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ είναι ο Σίντκλεϊ, ο οποίος βρίσκεται ξανά στη διάθεσή του. Ο Βραζιλιάνος μπακ και η κατάσταση που είναι, αποτελεί το ένα ζητούμενο του Ρουμάνου, ενώ το άλλο είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Όσον αφορά τον Σίντκλεϊ, προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο προέρχεται από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα απουσίας και αυτό είναι που θα μετρήσει στην τελική επιλογή. Ειδικά από τη στιγμή που ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, στην κορυφή της επίθεσης δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο ποιος θα ξεκινήσει. Αυτή τη στιγμή μοιάζει να έχει ένα μικρό προβάδισμα ο Άκπομ, σε σχέση με τον Σφιντέρσκι λόγω του γεγονότος πως δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα συγκριτικά με τον Πολωνό.

Πέρα λοιπόν από αυτά τα δυο διλήμματα του Ρουμάνου, η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι η εξής. Ο Πασχαλάκης στο τέρμα, με τους Τέιλορ, Ροντρίγκο, Βαρέλα και Μιχαηλίδη αν θέλει να προφυλάξει τον Σίντκλεϊ.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Σβαμπ και Κούρτιτς, ενώ η τριάδα πίσω από τον επιθετικό που θα είναι ο Άκπομ θα είναι οι Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ