Την Παρασκευή θα λύσουν τις… διαφορές τους στο διαιτητικό ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Την Παρασκευή θα λύσουν τις… διαφορές τους στο διαιτητικό ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Στις 16.30 η συνεδρίαση για την απόφαση - πραξικόπημα του Δημήτρη Σκουτέρη για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Τούμπας

Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός προσέφυγαν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, σε τρίτο και τελευταίο βαθμό, για διαφορετικούς λόγους, κατά της απόφασης – πραξικόπημα της Επιτροπής Εφέσεων του Δημήτρη Σκουτέρη, για τα όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους ντέρμπι, στο γήπεδο της Τούμπας, που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί την Παρασκευή στις 16:30.

Ο μεν Ολυμπιακός ζητάει να ισχύει η πρωτόδικη ποινή, να τιμωρηθεί δηλαδή ο ΠΑΟΚ και με αφαίρεση τριών βαθμών, εκτός από την απώλεια του αγώνα στα χαρτιά με 3-0, εξαιτίας του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία από ρολό ταινίας.

Ο πρόεδρος της Εφέσεων, είχε εφεύρει «γραμματική διατύπωση» στον πειθαρχικό κώδικα και εξαφάνισε την αφαίρεση τριών βαθμών από την ομάδα της συμπρωτεύουσας, επειδή όπως αναφέρει στο σκεπτικό, ο αγώνας δεν διεκόπη αλλά δεν άρχισε ποτέ. Mία ερμηνεία σκάνδαλο, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του ΠΑΟΚ για να μην τιμωρηθεί με -3.

Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, τον Νοέμβριο του 2015, που δεν είχε ξεκινήσει λόγω της φωτοβολίδας στον Φιμπόγκασον, 1.5 ώρα πριν από την σέντρα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων όμως, είχε πάρει διαφορετική απόφαση και οι «πράσινοι» είχαν χάσει τον αγώνα στα χαρτιά.

Ο «Δικέφαλος» από την πλευρά του, ζητάει να μην κατακυρωθεί το παιχνίδι στα χαρτιά υπέρ του Ολυμπιακού. Στο πειθαρχικό όργανο και στην Επιτροπή Εφέσεων, ο ο ΠΑΟΚ είχε ζητήσει στην χειρότερη περίπτωση, τη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ