ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ο Ατρόμητος δεν έχει κατορθώσει ακόμη να φτάσει σε νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-6), συνεχίζοντας και την περασμένη αγωνιστική τις γκέλες. Ηττήθηκε από τον ΟΦΗ (0-2), στην Κρήτη, χωρίς να καταφέρει να δημιουργήσει σημαντικές φάσεις και να φτάσει κοντά στο γκολ. Δεν έφταναν όλα αυτά, έμπλεξε και με τον κορονοϊό. Νόσησαν ο κόουτς Παράσχος, ο βοηθός του και ο γυμναστής, ζήτησε αναβολή του αποψινού αγώνα, όμως η Super League απέρριψε το αίτημα και θα κοουτσάρει ο προπονητής της ομάδας Νέων, Γιώργος Κορακάκης.

Υπέστη ρήξη χιαστών ο νεαρός φορ Κουτσόπουλος και θα λείψει για καιρό. Εκτός σταθερά ο χαφ Καρτάλης, ενώ άρρωστος είναι ο πορτιέρε Πίριτς. Μακροχρόνια τα υπόλοιπα προβλήματα.

Ο ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη (1-2) στην Τούμπα, επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα (3-1) κόντρα στον Παναθηναϊκό, παραμένοντας στο -4 από την κορυφή. Αυτή τη φορά δοκιμάζεται στο Περιστέρι, μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων, σε αγώνα που η νίκη είναι μονόδρομος, περιμένοντας επίσης στραβοπάτημα της ΑΕΚ ή του Ολυμπιακού, στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Στα αγωνιστικά, για τον ΠΑΟΚ, ο Σίντκλεϊ είναι τελικά στην αποστολή, ο Βιεϊρίνια όμως όχι. Σταθερά εκτός οι Ντόουγκλας και Μιτρίτσα, όπως κι ο Ολιβέιρα.

Οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν στις 19:30.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Εσίτι: «Μέγιστη συγκέντρωση και δύναμη στο Περιστέρι»

Ο Εσίτι μίλησε για το επερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι δηλώσεις του Εσίτι:

«Από τότε που ήρθα στην Ελλάδα είχα μάθει πως ο Ατρόμητος ανέκαθεν είχε υψηλούς στόχους. Ξέρω πως φέτος τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν παρότι ενισχύθηκαν με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που μας είπε κι ο προπονητής μας είναι να έχουμε τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση και να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί».

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, πριν τη διακοπή:

«Χάρηκα που είχα μια καλή απόδοση και βοήθησα να πάρει η ομάδα το επιθυμητό, για εμάς, αποτέλεσμα. Νομίζω πως το πλέον σημαντικό ήταν πως θέλαμε και πήραμε τη νίκη με την οποία επιθυμούσαμε να κλείσουμε θετικά αυτό το σερί αγώνων που δώσαμε για να πάμε στη διακοπή με καλή ψυχολογία, αφού ξέραμε πως αν δε συνέβαινε αυτό, το διάστημα που θ’ ακολουθούσε θα ήταν αρκετά δύσκολο κι η ψυχολογία μας αντίστοιχα χαμηλά».

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας
ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ