Τρελό παρασκήνιο με Λουτσέσκου, ΠΑΟΚ, Εθνική Ρουμανίας, παπαράτσι και διαρροές…

Τρελό παρασκήνιο με Λουτσέσκου, ΠΑΟΚ, Εθνική Ρουμανίας, παπαράτσι και διαρροές…

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου «άναψε» φωτιές με το δείπνο που είχε στη Θεσσαλονίκη, στη Ρουμανία γίνεται πανικός στα ΜΜΕ, ενώ και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πριν δυο μέρες είχε δείπνο με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της Ρουμανίας σε γνωστό εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη και τα ΜΜΕ της πατρίδας του «έβαλαν» φωτιά, λέγοντας πως είναι έτοιμος να αναλάβει την εθνική ομάδα. Συγκεκριμένα, οι Ρουμάνοι δημοσίευσαν μέσω παπαράτσι αποκαλυπτική φωτογραφία από το δείπνο του προπονητή του ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Μπουρλεάνου και τον Μιχάι Στόιτσιτα, με αποτέλεσμα στον Δικέφαλο του βορρά να κινδυνεύουν να χάσουν τον Λουτσέσκου για δεύτερη φορά μέσα σε μερικά χρόνια.

Ο ίδιος ο Λουτσέσκου όμως στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα πήρε θέση για το δείπνο και την εθνική Ρουμανίας και τόνισε ότι είναι και θα είναι προπονητής του ΠΑΟΚ, λέγοντας μάλιστα πως ήταν απλά μια συνάντηση που είχε στον ελεύθερο χρόνο του και τίποτα παραπάνω.

Εκεί όμως που φάνηκε να τελειώνει η υπόθεση σχετικά με τον Λουτσέσκου και την εθνική Ρουμανίας, στην πατρίδα του τεχνικού των ασπρόμαυρων συνέχισαν τα δημοσιεύματα και βγάζουν μάλιστα «τρελό» παρασκήνιο τόσο από το δείπνο, αλλά και από τον ίδιο τον πρόεδρο της ρουμάνικης ομοσπονδίας. Το πιο σημαντικό και αυτό που επιμένουν και οι Ρουμάνοι είναι πως ο Λουτσέσκου δεδομένα θα ενδιέφερε τη Ρουμανία για να αναλάβει τα ηνία της εθνικής ομάδας, ενώ και ο ίδιος δεν θα έλεγε «όχι» σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Παρότι λοιπόν οι Ρουμάνοι αναφέρουν ότι ο πρώτος στόχος ήταν ο Χάτζι για την εθνική ομάδα, κατέληξαν στο δείπνο με τον Λουτσέσκου. Μάλιστα λέγεται ότι η φωτογραφία από το εστιατόριο και η πληροφορία ότι βρίσκονται εκεί ήταν από την ίδια την ομοσπονδία. Το παρασκήνιο από το ραντεβού είναι πως ένας υπάλληλος από την ομοσπονδία έδωσε τη φωτογραφία στις ιστοσελίδες και την αναπαρήγαγαν, δείγμα ότι και η ίδια η ομοσπονδία ψάχνεται για τον Ρουμάνο.

Εκτός όμως από αυτό, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Ραζβάν Μπουρλεάνου μίλησε για πρώτη φορά μετά το δείπνο και τόνισε τα εξής: «Έιχαμε μια φιλική κουβέντα. Θα μπορέσω να πω περισσότερα τις επόμενες μέρες. Δεν θέλω να πω το παραμικρό τώρα».

Φυσικά η τοποθέτηση του άφησε αναπάντητα πολλά ερωτήματα, αφού ούτε προσπάθησε να διαψεύσει κάτι, ούτε να επιβεβαιώσει, με τον Λουτσέσκου να είναι ο μόνος που ουσιαστικά πήρε θέση και είπε ότι δεν έχει να σχολιάσει κάτι και πως παραμένει προπονητής του ΠΑΟΚ.

Βέβαια υπάρχει μια εύλογη απορία για τον Λουτσέσκου και την όλη υπόθεση: Αφού δεν θέλει να φύγει, γιατί άφησε τους Ρουμάνους να έρθουν, γνωρίζοντας ότι θα του προτείνουν την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της χώρας του;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ