AEK – Mπήκαν οι Μάνταλος και Άμραμπατ, ξανά εκτός ο Τζαβέλλας

AEK – Mπήκαν οι Μάνταλος και Άμραμπατ, ξανά εκτός ο Τζαβέλλας

Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Νορντίν Άμπραμπατ ακολούθησαν ολόκληρο το σημερινό πρόγραμμα της ΑΕΚ, σε αντίθεση με τον Γιώργο Τζαβέλλα ό οποίος παραμένει εκτός

Με δύο σημαντικές επιστροφές συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα(27/11) για την 11η αγωνιστική της Superleague.

Πιο συγκεκριμένα οι Νορντίν Άμραμπατ και Πέτρος Μάνταλος που μέχρι και χθες Τετάρτη ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων, προπονήθηκαν σήμερα κανονικά και ο Αργύρης Γιαννίκης τους υπολογίζει για τους Ζωσιμάδες. Από την άλλη πλεύρά ο Γιώργος Τζαβέλλας παρέμεινε εκτός και όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτος για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι.

Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του για την αρχική σύνθεση της ενωσης στον μεθαυριανό αγώνα, κάτι που θα εξαρτηθεί πολύ από το επίπεδο ετοιμότητας των Άμραμπατ και Μάνταλου.

Πάντως λύσεις υπάρχουν με τους Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία να είναι διαθέσιμοι ώστε να καλύψουν τα κενά στα άκρα της επίθεσης των κιτρινόμαυρων, ενώ για την θέση του Πέτρου Μάνταλου υπάρχει πλέον ο Ντάρκο Γέβτιτς.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ