Τιλίκα – «Ελπίζω το γκολ με τον Ιωνικό να αποτελέσει την αρχή για πολλά ακόμα»

Τιλίκα – «Ελπίζω το γκολ με τον Ιωνικό να αποτελέσει την αρχή για πολλά ακόμα»

Ο Λέο Τιλίκα μίλησε για το τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Ιωνικό, ενώ στάθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Ο Λέο Τιλίκα σημείωσε ένα πολύ όμορφο τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στην αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό, αναδεικνύοντάς τον ως MVP από τους Αρκάδες.

Ο Βραζιλιάνος στη βράβευσή του τόνισε πως έχει πετύχει ξανά γκολ με αυτόν τον τρόπο, ενώ επισήμανε ότι ευελπιστεί να είναι η αρχή για πολλά ακόμα τέρματα.

Οι δηλώσεις του Λέο Τιλίκα:

Για το γκολ που σημείωσε με τον Ιωνικό: «Η αλήθεια είναι ότι έχω ξανασκοράρει στην Βραζιλία με εκτελέσεις φάουλ. Όσον αφορά το γκολ που πέτυχα τώρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ελπίζω αυτό να αποτελέσει την αρχή για να μπορέσω να πετύχω ακόμα περισσότερα με τη φανέλα του Αστέρα και θα ήθελα να το αφιερώσω στη γυναίκα μου που είμαστε μαζί σε όλες τις μάχες».

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Είναι ένα δύσκολο και σημαντικό για εμάς. Ξέρουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος. Ωστόσο, εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να εμφανιστούμε δυνατότερη ομάδα στον αγώνα και να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ