Άρης – Ετοιμοπόλεμος ο Γκαρσία

Άρης – Ετοιμοπόλεμος ο Γκαρσία

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πήρε μέρος στην προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ματέο Γκαρσία ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκγύμνασης στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου και ο Άκης Μάντζιος τον υπολογίζει για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του Άρη θα ανακοινώσει μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης την αποστολή του ντέρμπι, στην οποία δεν θα συμπεριληφθεί ο τιμωρημένος Μπερτόλιο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Π.Α.Ο.Κ. (28/11, 19:30).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής, καθώς και παιχνίδι τακτικής) με τον Ματέο Γκαρσία να συμμετέχει στην προπόνηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ