Άρης – Ψάχνει αντίδραση στο ντέρμπι

Άρης – Ψάχνει αντίδραση στο ντέρμπι

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να φύγει με τη νίκη από το σημερινό (19.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Νίκη ουσίας και ψυχολογίας, που θα του δώσει ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, ψάχνει ο Άρης στο σημερινό (19.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά την ντροπιαστική ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον ΠΑΣ Γιάννινα και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Ο Άκης Μάντζιος φαίνεται ότι θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει στο ντέρμπι, καθώς έχει διλήμματα, ειδικά στο χώρο της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης.

Πολλά θα εξαρτηθούν και από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο Ματέο Γκαρσία και το αν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Αν ο Αργεντινός μπορεί να αγωνιστεί 90 λεπτά, τότε θα αναλάβει ρόλο επιτελικού μέσου και ο Εντιαγέ με έναν εκ των Σάσα ή Τζέγκο θα είναι το δίδυμο στα αμυντικά χαφ.

Στην αντίθετη περίπτωση, ο Εντιαγέ θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Μπερτόλιο, με τους Σάσα και Τζέγκο να είναι το δίδυμο στα χαφ και τον Μανσίνι στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Τέλος, ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στην άμυνα, με την επιστροφή των Σούντγκρεν και Φαμπιάνο. Ο Σουηδός θα καλύψει το δεξί άκρο, ο Γκάνεα το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ