ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός έφτασε σε τεράστια νίκη στο 90’ του αγώνα με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε (1-0) και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Έχει μάλιστα ελπίδες και για την πρώτη θέση σε περίπτωση που ο ίδιος επικρατήσει της Αντβέρπ την τελευταία αγωνιστική και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης γκελάρει. Σε ότι αφορά στο πρωτάθλημα, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, έξι βαθμούς πάνω από την ΑΕΚ, την οποία αντιμετώπισαν την περασμένη Κυριακή, σε αγώνα τον οποίο κέρδισαν με 3-2.

Ο Βόλος αγνοεί το τρίποντο στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια (0-2-3) με τελευταία την ήττα από τον ΟΦΗ (0-2). Σημαντικά τα ανασταλτικά ζητήματα της ομάδας του Βόλου, η οποία μετά το… μαγικό ξεκίνημα στη σεζόν, έχει πλέον βυθιστεί στην 7η θέση με επίδοση (4-2-4).

Στα αγωνιστικά, ο Μαρτίνς είδε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο αισθάνεται ενοχλήσεις στην αναμέτρηση κόντρα στη Φενέρ, την Πέμπτη, με τον Μπα να τον αντικαθιστά στο 25ο λεπτό της συνάντησης. Η κατάσταση του πολύπειρου αμυντικού των ερυθρολεύκων θα εκτιμηθεί.
Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βόλο είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 της Κυριακής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς «Ήταν ακόμα ένα υπέροχο ευρωπαϊκό βράδυ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε αλλά και για τα όνειρα του Ολυμπιακού στο Europa League.

Οσα είπε ο Μαρτίνς:
Για το αν έκριναν οι αλλαγές το ματς: «Φυσικά, επηρέασαν οι αλλαγές την έκβαση του αγώνα. Παίζαμε απέναντι σε έναν πολύ καλά οργανωμένα αντίπαλο. Ξέραμε ότι θα μας δυσκολέψει. Ο Ολυμπιακός μπήκε μουδιασμένος, αγχωμένος. Αυτό φάνηκε και από τον κόσμο, ήταν κάτι που μεταδόθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο ήρεμοι και με ξεκάθαρη σκέψη. Πιέσαμε πολύ περισσότερο, δεν βγήκε καθόλου από το 50μ. η Φενέρ. Το πιστεύαμε πολύ, είχαμε αυτοπεποίθηση και με ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου ζήσαμε μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά με τον Ολυμπιακό».

Για το αν φοβήθηκε μη γίνει η ζημιά όπως με την Άιντραχτ: «Στο ματς με την Άιντραχτ δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ήμασταν ανώτεροι και δεν περίμενε κανείς την ήττα. Σήμερα ήταν διαφορετικά. Σκοράραμε στο τέλος, αλλά ήμασταν πιο ήρεμοι και οργανωμένοι. Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή φάση. Έχουμε καταπληκτικό σύνολο παικτών για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Είμαστε ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει ομάδες με ανωτερότητα και αυτό φαίνεται».

Για το αν βλέπει έναν προημιτελικό στην Ευρώπη: «Θα παλέψουμε για να πάμε ακόμα πιο μακριά. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Ο στόχος μας ως τώρα έχει επιτευχθεί, να προκριθούμε. Θα προσπαθήσουμε και για την πρωτιά στον όμιλο. Αυτό που θέλουμε είναι να ξεπεράσουμε το περσινό και έχουμε φιλοδοξίες για να πάμε ακόμα πιο μακριά».

Για το αν είναι η ομάδα του στην καλύτερή της φάση μετά τις τελευταίες νίκες: «Περάσαμε από κακές φάσεις, αλλά τώρα είμαστε καλά. Είμαστε ήρεμοι και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους με ποιότητα. Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming | Βατσλίκ «Είμαι ευτυχισμένος που νικήσαμε»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόμας Βατσλίκ:

«Είμαι ευτυχισμένος που νικήσαμε. Η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή από τον κόσμο. Οι φίλαθλοι μας έδωσαν ώθηση μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πραγματικά, αυτή η στήριξη είναι καταπληκτική, μας κάνουν να αποδίδουμε καλύτερα και τους ευχαριστούμε.

Είμαστε χαρούμενοι που τους κάναμε ευτυχισμένους. Εξασφαλίσαμε την πρόκριση, θα κάνουμε τα πάντα για τις πιθανότητές μας για την πρώτη θέση, αλλά το σημαντικό είναι ότι προχωράμε. Δεν ζηλεύω τους επιθετικούς, ούτε ξορκίζω τη… μοίρα του γκολκίπερ που μπορεί να κριθεί από ένα λάθος. Το έχω αποδεχτεί. Αυτή είναι η μοίρα των τερματοφυλάκων».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ