Εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (pics & vids)

Εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (pics & vids)

Οπαδοί του ΠΑΟΚ από την Θύρα 4 μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που το ντέρμπι με τον Άρη ήταν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον διαιτητή να το διακόπτει και τους παίκτες να φεύγουν για τα αποδυτήρια.

Σοβαρά επεισόδια και διακοπή στο ντέρμπι της Τούμπας. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη να βρίσκεται στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, οπαδοί του Δικεφάλου εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο αναγκάζοντας τον διαιτητή να διακόψει το ματς και τους παίκτες του Άρη να φύγουν για τα αποδυτήρια.

Από τα μέσα του δευτέρου μέρους είχαν αρχίσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να πετούν φωτοβολίδες και αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, με την κατάσταση να ξεφεύγει στα τελευταία λεπτά, με τον Σκωτσέζο διαιτητή, Μάντεν, να διακόπτει το παιχνίδι.

Μόλις μπήκαν μέσα τα ΜΑΤ για να επιβάλλουν την τάξη, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήρθαν σε σύγκρουση μαζί τους με την κατάσταση να ξεφεύγει τελείως. Πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι η τύχη του ματς και αν θα υπάρξει οριστική διακοπή. Το γήπεδο πάντως έχει αδειάσει, με τους οπαδούς των «ασπρόμαυρων» να έχουν αποχωρήσει από τις κερκίδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ