Έξαλλοι στον Ιωνικό – «Ανύπαρκτο πέναλτι»

Έξαλλοι στον Ιωνικό – «Ανύπαρκτο πέναλτι»

«Βράζουν» στην ομάδα της Νίκαιας για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο Ιωνικός ηττήθηκε (2-1) από τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, με τους ανθρώπους της ομάδας της Νίκαιας να έχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του ματς.

Ο Ιωνικός… βράζει και εξέδωσε ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για ανύπαρκτο πέναλτι των Κρητικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

Ως ΠΑΕ Ιωνικός έχουμε επιδείξει μεγάλη υπομονή, που όπως φαίνεται εκλαμβάνεται ως αδυναμία, αναφορικά με τα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας μας. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήρθε σήμερα στον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Όπου στο 90ο λεπτό ο διαιτητής VAR Γεώργιος Τζοβάρας ενημέρωσε τον διαιτητή Κωνσταντίνο Περράκη για ένα ανύπαρκτο πάτημα – πέναλτι, που είδε, του Τσιγκρίνσκι πάνω στον Γιάννου.

Πριν φτάσουμε, δε, εκεί, στο ξεκίνημα της φάσης, υπάρχει ένα καταφανέστατο χέρι του ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Λάμπρου, που δίνει τη δυνατότητα στην αντίπαλη ομάδα να συνεχίσει την επίθεση της και να καταλήξει στο κερδισμένο πέναλτι. Πρόκειται για μια παράβαση την οποία αγνοούν διαιτητής και διαιτητής VAR και ελέγχουν μόνο την εξέλιξη. Άγνωστο γιατί. Εκτός αν θεωρούν… ακούσιο το απλωμένο χέρι του αντίπαλου επιθετικού, που δίνει τη δυνατότητα στον ΟΦΗ να αναπτύξει την επίθεση του αντικανονικά. Θα περιμένουμε με μεγάλη αγωνία την ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τον αρχιδιαιτητή κ.Μαρκ Κλάτενμπεργκ, διότι εδώ μιλάμε για μια ξεκάθαρη παράβαση των κανονισμών και λάθος χρήσης του VAR που κατέληξε σε αλλοίωση του αποτελέσματος εις βάρος της ομάδας μας που δεν πήρε αυτό που δικαιούνταν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ