ΑΕΚ – Το «πρόστιμο» των παικτών στον Γιαννίκη

ΑΕΚ – Το «πρόστιμο» των παικτών στον Γιαννίκη

Ο Αργύρης Γιαννίκης στην χθεσινή της ΑΕΚ άργησε να βγει στον αγωνιστικό χώρο περίπου πέντε λεπτά και οι παίκτες της Ένωσης ζητούσαν «πρόστιμο».

Τα χαμόγελα στην ΑΕΚ στην χθεσινή προπόνηση μετά την νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 ήταν εμφανή.

Ο Έλληνας τεχνικός από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ένωσης έχει κάνει γνωστό στους παίκτες του ότι η έγκαιρη προσέλευση στην προπόνηση είναι μη διαπραγματεύσιμη. Βέβαια στην χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ άργησε να εμφανιστεί στο γήπεδο για περίπου πέντε λεπτά και όταν βγήκε οι παίκτες του ζητούσαν χαριτολογώντας να του επιβληθεί πρόστιμο, κάτι που και ο ίδιος αντιμετώπισε με χαμόγελο.

Ο Γιαννίκης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την νίκη απέναντι στον ΠΑΣ, αλλά και για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα όταν δέχτηκε γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό, ενώ όπως τόνισε έγιναν και λάθη που πρέπει να διορθωθούν.

Πλέον η ΑΕΚ στρέφει το βλέμμα της στο παιχνίδι του Κυπέλλου για τους «16» απέναντι στην Κηφισιά στο ΟΑΚΑ. όπως όλα δείχνουν στο βασικό σχήμα θα βρεθούν μεταξύ άλλων οι Τσιντώτας, Σβάρνας, Χατζισαφί, Ρότα, Λε Ταλέκ, Γέβτιτς, Τάνκοβιτς και Ανσαριφάρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ