Γιατί ο Ντέμης είναι έξαλλος με τα γεγονότα της Τούμπας

Γιατί ο Ντέμης είναι έξαλλος με τα γεγονότα της Τούμπας

Ο λόγος που ο Ντέμης Νικολαϊδης είναι έξαλλος με τα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης μίλησε για το επεισοδιακό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη και το «ντου» των οπαδών του Δικεφάλου του βορρά και ήταν έξαλλος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδας αναφέρθηκε στις ευθύνες της Πολιτείας και της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως «οι ίδιοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκοψαν την ευκαιρία από την ομάδα τους να ισοφαρίσει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και να μην ηττηθεί.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Είμαι έξαλλος με όσα έγιναν στην Τούμπα. Κόψανε την ευκαιρία του ΠΑΟΚ να ισοφαρίσει. Ποδόσφαιρο είναι. Εχουμε δει να γίνονται σε τελικούς Champions League…» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Ντέμης Νικολαϊδης, ο οποίος ασχολήθηκε εκτενώς και με το θέμα ευθυνών:

«Στην Ελλάδα, δεν γίνεται να έχεις αστυνομικούς που δεν πληρώνονται, αφού μπαίνουν στα ταμεία τα λεφτά, και να θες να ρισκάρουν να σκοτωθούν. Στην Αγγλία θέλουν να πληρωθούν γι αυτό πάνε. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην τα «βάλει» και με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν δύναται να ελέγξει το ίδιο του το γήπεδο. Έβλεπα το ματς και έβλεπα το φιλέ, το δίχτυ στα επίσημα, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί καν να ελέγξει μία θύρα επισήμων. Μία ομάδα πρέπει να ελέγχει όλο το γήπεδο. Πώς μπορεί μια ομάδα να ελέγξει τα επίσημά της; Ενα πρωτάθλημα χάσανε απ’ αυτό. Είναι δυνατόν να μην μπορείς; Αμα στους επίσημους βάζεις στα μουλωχτά και 40 χουλιγκάνους δεν θα γίνει ποτέ. Ολες οι ομάδες το ίδιο κάνουν.

Πρώτη ευθύνη έχει η πολιτεία και μετά η κάθε ΠΑΕ. Δεν φταίνε αυτοί που μπαίνουν μέσα. Πάντα υπάρχουν 15-20 οπαδοί που αποφασίζουν ότι το ματς θα τελειώσει 1-0, 2-0 γιατί δεν μπορούμε να βάλουμε άλλο γκολ, δεν τους νοιάζει να παίζουν κεκλεισμένων των θυρών. Θα μείνει κόσμος μακριά από την ομάδα γιατί έτσι τους κάπνισε! Το θέμα όμως δεν είναι οι 20 και οι 50, το πρόβλημα βρίσκεται πιο ψηλά!».

Δείτε όσα είπε στη Nova:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ