ΠΑΟΚ – Σκέψεις στη Μάλμε για επέκταση του δανεισμού του Τσόλακ

ΠΑΟΚ – Σκέψεις στη Μάλμε για επέκταση του δανεισμού του Τσόλακ

Ο Αντόνιο Τσόλακ θέλει να μείνει στη Μάλμε, οι Σουηδοί το ίδιο και αναμένεται να υπάρξουν επαφές με την πλευρά του ΠΑΟΚ για την επέκταση του δανεισμού του

Ο δανεισμός του Αντόνιο Τσόλακ στην Μάλμε ολοκληρώνεται στο τέλος του Δεκέμβρη από τον ΠΑΟΚ, με τον Κροάτη επιθετικό να κάνει θραύση στη Σουηδία και να έχει σκοράρει 19 τέρματα. Ο Τσόλακ έχει ακόμη δυο ματς μέχρι να τελειώσει ο δανεισμός του, θέλει να μείνει στην ομάδα, ενώ και η ίδια η Μάλμε κάνει σοβαρές σκέψεις για να επεκτείνει τον δανεισμό του από τον Δικέφαλο του βορρά.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσον, μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέο δανεισμό του. Ακόμα, τόνισε πως επιθυμία της σουηδικής ομάδας είναι να κρατήσει μόνιμα τον 28χρονο, ενώ θα ξεκινήσουν συζητήσεις με την πλευρά των ασπρόμαυρων μετά το τέλος των υποχρεώσεων του παίκτη.

Ο ίδιος ο Τσόλακ σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν θέλει να σκέφτεται ότι αγώνας στην Ιταλία θα είναι ο τελευταίος του με τη Μάλμε:

«Εύχομαι και ελπίζω αυτό το παιχνίδι να μην είναι το τελευταίο μου με την Μάλμε. Μου αρέσει να παίζω με τα χρώματα της και ελπίζω να συνεχίσω», είπε ο Κροάτης επιθετικός που ακόμη πάντως δεν τα έχει βρει με τους Σουηδούς για νέο συμβόλαιο. «Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και συνεχώς λύνουμε ζητήματα» παραδέχθηκε.

Δηλώσεις για το θέμα της παραμονής του Τσόλακ έκανε και ο αθλητικός διευθυντής της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσον: «Είμαστε σε διαπραγματεύσεις που γίνονται σε καλό κλίμα. Είναι ξεκάθαρο ότι και εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε αλλά και αυτός θέλει να μείνει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ότι θέλουμε να είμαστε μαζί. Σε κάθε περίπτωση είμαστε κοντά σε συμφωνία η οποία ωστόσο δεν έχει επιτευχθεί», είπε για τις συζητήσεις με τον παίκτη.

Άφησε μάλιστα ανοικτό το ενδεχόμενο να προτείνει στον ΠΑΟΚ τον εκ νέου δανεισμό του: «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτό. Όλοι θέλουμε να μείνει εδώ μόνιμα. Αν όμως δεν μπορεί να τγίενι αυτό τότε θα πρέπει να βρούμε μια άλλη λύση. Το σημείο αφετηρίας είναι ότι πραγματικά όλες οι πλευρές θέλουμε το ίδιος πράγματα και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ