ΑΕΚ – Μπήκε ο Τσούμπερ, προληπτικά εκτός ο έτοιμος Λιβάι

ΑΕΚ – Μπήκε ο Τσούμπερ, προληπτικά εκτός ο έτοιμος Λιβάι

Κανονικά το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα ακολούθησε ο Στίβεν Τσούμπερ εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εκτός για προληπτικούς λόγους έμεινε ο Λιβάι Γκαρσία.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ευχάριστα για τον Αργύρη Γιαννίκη εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ελληνογερμανός τεχνικός της Ένωσης είδε τον Στίβεν Τσούμπερ να περνάει με επιτυχία τα «τεστ», καθώς κατάφερε να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, βάζοντας έτσι υποψηφιότητα για το παιχνίδι με τους «πράσινους».

Από την άλλη, ατομικό ακολούθησε ο Λιβάι Γκαρσία, ωστόσο αυτό έγινε για προληπτικούς λόγους και όλα δείχνουν πως ο 23χρονος εξτρέμ θα είναι στη διάθεση του Γιαννίκη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Στίβεν Τσούμπερ επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Λιβάι Γκαρσία ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ