ΠΑΟΚ – Γεύμα συσπείρωσης εν όψει Ιωνικού

ΠΑΟΚ – Γεύμα συσπείρωσης εν όψει Ιωνικού

Γεύμα με στόχο τη συσπείρωση της ομάδας είχαν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ εν όψει της αναμέτρησης με τον Ιωνικό/

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ιωνικό συνεχίζει ο ΠΑΟΚ. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου είδε σήμερα τον Κρέπσο να προπονείται κανονικά και να ανεβάζει στροφές εν όψει της αναμέτρησης με την ομάδα της Νεάπολης.

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι οι Μιτρίτσα και Βιεϊρίνια.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, οι «ασπρόμαυροι» έφαγαν σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, κάτι που έγινε έπειτα από πρωτοβουλία των αρχηγών (Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Πασχαλάκης, Ελ Καντουρί).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Η προπόνηση της Παρασκευής (03.12) είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα μεταξύ των παικτών.

Ο Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, αντίθετα με τους Αλεξάντρου Μιτρίτσα κι Αντελίνο Βιεϊρίνια που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Μόνος του δούλεψε κι ο Ροντρίγκο Σοάρες , λόγω ίωσης, ενώ το πρόγραμμά του συνέχισε κι ο Νέλσον Ολιβέιρα .

Το Σάββατο (04.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ