ΑΕΚ – Οι σκέψεις του Γιαννίκη για το ντέρμπι

ΑΕΚ – Οι σκέψεις του Γιαννίκη για το ντέρμπι

Ποιους αναμένεται να... ρίξει στη μάχη του ΟΑΚΑ ο Αργύρης Γιαννίκης;

Αντίστροφα για το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή μετράει η ΑΕΚ, καθώς σήμερα η Ένωση θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της και θα μπει ολοκληρωτικά σε… mood ντέρμπι.

Ο Αργύρης Γιαννίκης αναμένεται να έχει «φουλ» ομάδα, καθώς εκτός από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, όλοι οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι και αναμένεται να διεκδικήσουν θέση στο βασικό σχήμα.

Και τα ερωτηματικά για τον Ελληνογερμανό προπονητή είναι αρκετά; Ο Στάνκοβιτς θα ξεκινήσει κάτω από την εστία, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ακόμα τα πρόσωπα που θα έχει μπροστά του. Στο αριστερό άκρο θα ξεκινήσει ο Μοχαμαντι, ενώ για το δεξί «παίζουν» ακόμα οι Ρότα και Μισελέν. Στα στόπερ ο Γιαννίκης καλείται να επιλέξει τον παρτενέρ του Βράνιες ανάμεσα σε Τζαβέλλα και Μήτογλου.

Η άνοδος του Γεβχέν Σάκχοφ στα τελευταία παιχνίδια έχει προσθέσει έναν έξτρα «πονοκέφαλο» στον προπονητή της Ένωσης, ωστόσο φαβορί εξακολουθούν να είναι οι Σιμόες και Σιμάνσκι. Και φυσικά, εκτός από τον Αραούχο που έχει σίγουρη τη θέση του, οι τρεις θέσεις πίσω από τον Αργεντινό θα «παιχτούν» μέχρι και την τελευταία στιγμή ανάμεσα στους Τσούμπερ, Μάνταλο, Γκαρσία και Άμραμπατ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ