ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ο Ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια (0-2-2). Τελευταία ήρθε η απώλεια από τον ΟΦΗ (1-2) στην Κρήτη, σε αγώνα στον οποίο μπορεί να δέχθηκε το γκολ που τον οδήγησε στην ήττα στο 90ο λεπτό, όμως το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο βάσει απόδοσης. Στο Κύπελλο, υποχρεώθηκε σε εκτός έδρας ήττα (0-2) από τη Λαμία και η πρόκριση στην επόμενη φάση δυσκόλεψε, πλέον, σημαντικά.

Ο ΠΑΟΚ έρχεται από ήττα στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη (0-1) στο πρωτάθλημα, μία εβδομάδα μετά την απώλεια (0-2) στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Έτσι ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στο -10 από τον Ολυμπιακό που έχει πιάσει κορυφή. Την Τετάρτη, δοκιμάστηκε στη Λάρισα κόντρα στην τοπική ΑΕΛ, φτάνοντας στο τελικό 1-1 στις καθυστερήσεις με γκολ του Κούρτιτς. Σε φάση «εσωστρέφειας» ο ΠΑΟΚ, με τον κόσμο να ασκεί κριτική σε παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Στη μεσοβδόμαδη συνάντηση, ο Ρασβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον, βάζοντας και τον Ίνγκι Ίνγκασον σε θέση μπροστά από Ζίβκοβιτς μαζί με τον Μιχάι. Στα άκρα της άμυνας ξεκίνησαν οι Λύρατζης και Τέιλορ, ενώ στη δυάδα στα χαφ βρέθηκαν οι Εσίτι, Σβαμπ. Στην επίθεση επιλέχθηκαν οι Άκπομ και Σφιντέρσκι, ενώ από πίσω τους βρέθηκαν οι Μουργκ, Ελ Καντουρί.
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων, όπως κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που φέρει τραυματισμό από το παιχνίδι με αντίπαλο τη Σλόβαν, για το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Επίσης εκτός έμεινε και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ιωνικό και ΠΑΟΚ, είναι προγραμματισμένο για τις 17:15 της Κυριακής.

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λουτσέσκου «Έχουμε αδειάσει από ενέργεια»

Για έλλειψη ενέργειας έκανε λόγο ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ, στο Κύπελλο.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

«Περίμενα νίκη. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο, γιατί είμαστε σε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, με αυτές τις δύο ήττες στο πρωτάθλημα. Έχουμε αδειάσει από ενέργεια σε αυτήν την περίοδο με πρωτάθλημα και Ευρώπη. Είναι και οι τραυματισμοί που μας ταλαιπωρούν. Ήξερα ότι δεν θα ήταν δύσκολο και ότι δε θα αλλάζαμε πολλά σε σχέση με το παιχνίδι της Κυριακής, γιατί δεν είχαμε πολύ χρόνο να προπονηθούμε. Αλλά περίμενα να κερδίσουμε».

Για το αν είναι ευχαριστημένος με την απόδοση όσων έπαιξαν: «Το παιχνίδι ήταν μιας ταχύτητας, της δικής μας: πότε πιο αργά, πότε πιο γρήγορα. Εφόσον επιβάλαμε τον δικό μας ρυθμό λοιπόν, ήταν αναμενόμενο και να μην απειλούμαστε. Δεχτήκαμε το γκολ στην κόντρα και δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που είχαμε στο παιχνίδι. Όταν μια κατάσταση έχει έτσι, οτιδήποτε και να κάνεις είναι εναντίον σου. Γι’ αυτό μάλλον γελώ, γιατί σκοράραμε στο τελευταίο λεπτό. Νομίζω δε μας αξίζει αυτό, μας ήρθαν κάποια κακά αποτελέσματα, αποτελέσματα που δε θέλαμε. Το σημερινό ίσως μας βοηθήσει στη συνέχεια, αν πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε το επόμενο στον Ιωνικό και ξεκινάμε από εκεί».

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ