Αραβικά σενάρια για Μαρτίνς και Αλ Νασρ – Τι αναφέρει το GOAL

Αραβικά σενάρια για Μαρτίνς και Αλ Νασρ – Τι αναφέρει το GOAL

Στη Σαουδική Αραβία επανέρχονται με νέα σενάρια για τον Πέδρο Μαρτίνς και την Αλ Νασρ.

Η αραβική έκδοση του Goal αναφέρει πως εκπρόσωποι της διοίκησης της Αλ Νασρ συναντήθηκαν με τον Πέδρο Μαρτίνς το πρωί της Κυριακής στην Αθήνα και θέλουν να τον πάρουν από τον Ολυμπιακό.

Μια μέρα μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ με 3-1, συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από τη Σαουδική Αραβία για τον Πορτογάλο προπονητή των ερυθρόλευκων και την Αλ Νασρ. Οι Σαουδάραβες υποστηρίζουν ότι υπήρξε συνάντηση της διοίκησης με τον Μαρτίνς στην Αθήνα το πρωί της Κυριακής, ενώ μάλιστα αναφέρουν πως θα υπάρξουν ανακοινώσεις το επόμενο 24ωρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την αποχώρηση του Πέδρο Εμάνουελ φέρεται η Αλ Νασρ να ενδιαφέρεται έντονα για τον Μαρτίνς, ενώ εκτός από τον τεχνικό των Πειραιωτών λέγεται πως είχαν προσεγγίσει τον Άμπελ Φερέιρα προσφέροντάς του συμβόλαιο 20 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια!

«Η διοίκηση της Αλ Νασρ προχωρά τις διαπραγματεύσεις της με τον Πέδρο Μαρτίνς. Η διοίκηση του συλλόγου συναντήθηκε με τον Πορτογάλο προπονητή σήμερα (Κυριακή 5/12) στην Αθήνα. Η ανακοίνωση θα γίνει μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Ο Μαρτίνς αυτή τη στιγμή είναι προπονητής του Ολυμπιακού», αναφέρει το δημοσίευμα.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε πως ούτε ο Ολυμπιακός ούτε ο Μαρτίνς έχουν πάρει θέση ακόμη για το εν λόγω δημοσίευμα. Υπενθυμίζουμε, εξάλλου, ότι πριν από λίγες ημέρες, ο Πορτογάλος τεχνικός και οι Ερυθρόλευκοι έκαναν την πρώτη ουσιαστική συζήτηση για την ανανέωση της συνεργασίας τους τουλάχιστον για ακόμη έναν χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ