Γιαννίκης – «Το τακτικό πλάνο που είχαμε σήμερα βγήκε»

Γιαννίκης – «Το τακτικό πλάνο που είχαμε σήμερα βγήκε»

Σύμφωνα με το πλάνο του κύλησε το ντέρμπι σύμφωνα με τον Αργύρη Γιαννίκη.

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού αλλά και το γεγονός ότι η ΑΕΚ άφησε την μπάλα στον αντίπαλο μίλησε ο Αργύρης Γιαννίκης στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι το πλάνο που είχε πριν το ματς βγήκε ενώ επισήμανε πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει πετύχει και άλλο γκολ.

Όσα είπε ο Γιαννίκης:

Για το ντέρμπι και τη νίκη της ΑΕΚ:

«Απόψε έπαιζαν δυο βαριές φανέλες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός είναι σε ανοδική πορεία, δουλεύει από το καλοκαίρι με τον προπονητή του. Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη σημαντική νίκη. Μία νίκη που η ΑΕΚ έχει καιρό να ζήσει σε ντέρμπι. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη φανταστική ατμόσφαιρα».

Γιατι δεν κράτησε μπάλα η ΑΕΚ;

«Ο Παναθηναϊκός είναι καλός στο συνδυαστικό παιχνίδι. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, είχαμε φάσεις και για δεύτερο. Οριακά δεν μας μέτρησαν και δυο ακόμα γκολ. Πιστεύω ότι το τακτικό πλάνο που είχαμε σήμερα βγήκε. Η ΑΕΚ κέρδισε. Στο σημείο που είμαστε είναι πάρα πολύ σημαντικό να κερδίζουμε παιχνίδια».

Στα δυο προηγούμενα ματς η ΑΕΚ δέχθηκε δυο γρήγορα γκολ, απόψε πέτυχε εκείνη. Αν το συζήτησε με τους παίκτες του;

«Επιλέγω πάντα να προηγούμαστε εμείς, αν είναι έτσι… Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προβλέψεις όλα. Σίγουρα τα συζητάμε, αναλύουμε τα πάντα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσέγγιση που είχαμε στο παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ