«Γκάζια» οπαδών στο αεροδρόμιο στους παίκτες του ΠΑΟΚ

«Γκάζια» οπαδών στο αεροδρόμιο στους παίκτες του ΠΑΟΚ

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» βρέθηκε μία μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ, η οποία αποδοκίμασε έντονα τους ποδοσφαιριστές του Ρασβάν Λουτσέσκου για τη νέα ήττα από τον Ιωνικό.

Μόνο καλό δεν είναι το κλίμα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ τις τελευταίες εβδομάδες. Η νέα ήττα στη Νεάπολη από τον Ιωνικό, μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την εσωστρέφεια στους «ασπρόμαυρους», με τον Ρασβάν Λουτσέσκου να δηλώνει μετά το ματς πως σύντομα ο κόσμος θα δει την… αντίδραση του!

Και φυσικά, τα συγκεκριμένα αποτελέσματα δεν αρέσουν ούτε στον κόσμο της ομάδας, κάτι που φάνηκε και από την ανακοίνωση-φωτιά της Θύρας 4 που έκανε λόγο για εποχές… Μπατατούδη και Γούμενου. Μία μερίδα φιλάθλων του ΠΑΟΚ βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και περίμενε την αποστολή της ομάδας.

Μόλις ο Ρασβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του έφτασαν, οι φίλαθλοι του Δικεφάλου του Βορρά τους αποδοκίμασαν και τους τα «έψαλαν» για τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρχαν και αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες πάντως δεν χρειάστηκε να επέμβουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ