Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Χάρη στην γκολάρα του Σάλιακα ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με διπλό από το Πανθεσσαλικό κόντρα στη Λαμία (0-1) κι έπιασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας τον ΠΑΟΚ.

Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά! Ο εντυπωσιακός ΠΑΣ Γιάννινα του Ηρακλή Μεταξά, άφησε πίσω του την ήττα από την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική και χάρη στην γκολάρα του Μανώλη Σιάλακα επικράτησε με 1-0 της τυπικά γηπεδούχου Λαμίας στο Πανθεσσαλικό, πραγματοποιώντας άλμα στην τρίτη θέση της βαθολογίας όπου έπιασε τον ΠΑΟΚ.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του ματς

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας, με τους Ηπειρώτες να είναι πάντως ανώτεροι σε όλο το ματς και να έχουν ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ. Μορέιρα και Καραχάλιος είχαν δύο καλές στιγμές για τον ΠΑΣ στο ξεκίνημα αλλά με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ήρθε η πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο Σνάιντερ υποδέχτηκε την μπάλα με πλάτη μέσα στην περιοχή, γύρισε και σούταρε, με τον Γκαραβέλη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο ΠΑΣ κατάφερε να σκοράρει. Η άμυνα της Λαμίας αδράνησε και ο Σάλιακας με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 στο 54′. Ο ρυθμός του ματς έπεσε στη συνέχεια, με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν απόλυτα την κατάσταση και να φτάνουν στη νίκη χωρίς να κινδυνέψουν.

Λαμία: Γκαραβέλης, Προβυδάκης (79’ Σκόνδρας), Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ (79’ Σαραμαντάς), Μπεχαράνο, Γκέντσογλου, Νούνιες (59’ Αραμπούλι), Τιρόνε (65’ Μανουσάκης), Τσούκαλος (59’ Ελευθεριάδης), Ρόμανιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Μπρένερ (72’ Λώλης), Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σνάιντερ, Περέα (90’ Λιάσος), Μορέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ