Πρώτος στόχος για την ΑΕΚ ο Μπαρμπόσα

Πρώτος στόχος για την ΑΕΚ ο Μπαρμπόσα

Ξανά στο προσκήνιο για την Ένωση ο χαφ της Παλμέιρας.

Η μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου βρίσκεται προ των πυλών, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να σκανάρουν την αγορά για… ενέσεις ποιότητας.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εντοπίσει πρόβλημα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και μοιάζει δεδομένο, πως η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση χαφ τον Γενάρη.

Κάπως έτσι, επανέρχεται στο προσκήνιο η περίπτωση του Ντανίλο Μπαρμπόσα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ώρα των Σπορ, ο 25χρονος χαφ είναι ο πρώτος στόχος της Ένωσης για την ενίσχυση στο χώρο του κέντρου.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης ανήκει στη Νις, με συμβόλαιο ως το 2023, αλλά έχει παραχωρεί δανεικός στην Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα. Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου και η ομάδα της πατρίδας του δεν φέρεται διατεθειμένη να τον αποκτήσει με την οψιόν των 6,5 εκατ. ευρώ.

Σημαντικό για την Ένωση, αποτελεί το γεγονός πως την εκπροσώπηση του Μπαρμπόσα έχει αναλάβει το γραφείο του Φεντερίκο Παστορέλο, με το οποίο έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν.

Ο 25χρονος χαφ προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με την Παλμέιρας, ενώ αγωνίστηκε και στον νικηφόρο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες κόντρα στην Φλαμένγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ