Γιατί έκραξε την ΑΕΚ ο Ντέμης (vid)

Γιατί έκραξε την ΑΕΚ ο Ντέμης (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τυχερή χαρακτήρισε την νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Ο παλαίμαχος παίκτης της Ένωσης έκραξε την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη για τη συμπεριφορά της στο ματς με τους «πρασίνους», ενώ υπογράμμισε πως ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέμης στην εκπομπή του στη Nova:

«Η ΑΕΚ έπαιξε για το αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό και το πήρε από τύχη. Γύρισε πολύ γρήγορα πίσω. Βγήκε στο γήπεδο πολύ καλά, στα πρώτα δέκα λεπτά κι από κει και πέρα δεν έπαιξε μπάλα. Δεν είδα κάτι μελετημένο το «καθόμαστε πίσω, περιμένουμε και βγαίνουμε στην αντεπίθεση». Θα το έλεγα αυτό, αν δεν έκανε ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω. Αρα το «παίζω πίσω και δίνω χώρο στον Παναθηναϊκό» δεν έπιασε. Δικαιούταν ένα γκολ ο Παναθηναϊκός. Μπορεί να δικαιούταν και η ΑΕΚ. Περιμένα να βάλει δεύτερο γκολ η ΑΕΚ και μετά να δώσει χώρο. Αν έτρωγε ένα γκολ στο 85′ πως θα αντιδρούσε μετά;

Κινδύνεψε η ΑΕΚ και αν έτρωγε γκολ στο τέλος δεν θα προλάβαινε να αντιδράσει. Δεν ξέρω αν ήταν εντολή του Γιαννίκη να κάτσει πίσω ή όχι. Αυτά που βλέπουμε στο γήπεδο σχολιάζουμε. Από τα χειρότερα ματς της ΑΕΚ, όσον αφορά τη δημιουργία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ