Τώρα τα λένε και στη Θεσσαλονίκη – Γιώργος Σαββίδης για πρόεδρος του ΠΑΟΚ

Τώρα τα λένε και στη Θεσσαλονίκη – Γιώργος Σαββίδης για πρόεδρος του ΠΑΟΚ

Πλησιάζει η επιστροφή του Γιώργου Σαββίδη στα κοινά του ΠΑΟΚ.

Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό για τον ΠΑΟΚ, με το ένα αρνητικό αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ξεχάσει τι σημαίνει η λέξη νίκη και στα υψηλά κλιμάκια της ομάδας ψάχνουν τρόπους για να μπει… φρένο στον κατήφορο.

Κάπως έτσι, προκύπτει και η εκ νέου ενεργοποίηση του Γιώργου Σαββίδη. Ο γιος του Ιβάν ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ασπρόμαυρη επικαιρότητα, με το «10» να σας έχει ήδη προϊδεάσει για το τι θα συμβεί. 

Πλέον, το λένε και στη Θεσσαλονίκη, με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ να ρίχνει ξανά στο… παιχνίδι τον γιο του. Ο Ιβάν ετοιμάζεται να χρήσει τον Γιώργο Σαββίδη ως διάδοχο του στην προεδρία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και σίγουρα οι επόμενες μέρες στον οργανισμό του ΠΑΟΚ θα είναι… καυτές, με τον γιο του Σαββίδη να προκαλεί… σύγχυση σε πολλούς ανθρώπους στο εσωτερικό των «ασπρόμαυρων». Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως οι σχέσεις του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι και οι καλύτερες.

H εκ νέου εμπλοκή του Γιώργου στον Δικέφαλο του Βορρά αναμένεται να επιφέρει αλλαγές, με το διοικητικό τοπίο να διαφοροποιείται. Το σίγουρο είναι πως η επιστροφή του γιου του Ιβάν, δεν ηχεί καλά στα… αυτιά του Μάκη Γκαγκάτση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ