ΠΑΟΚ εμπιστευτικό – Η επιστροφή του Γιώργου «τρομάζει» τον Γκαγκάτση – Τι γίνεται με Λουτσέσκου και Βλάνταν

ΠΑΟΚ εμπιστευτικό – Η επιστροφή του Γιώργου «τρομάζει» τον Γκαγκάτση – Τι γίνεται με Λουτσέσκου και Βλάνταν

Οι δεύτερες σκέψεις του Ρουμάνου και η ενεργοποίηση του Γιώργου Σαββίδη, που έχει ήδη… έτοιμο τον επόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ – Γιατί η επιστροφή του γιου του Ιβάν στα «ασπρόμαυρα» κοινά τρομάζει τον Μάκη Γκαγκάτση και τους συν αυτώ στον Δικέφαλο.

Καζάνι που…βράζει είναι ο ΠΑΟΚ, μετά τις τελευταίες απογοητευτικές εμφανίσεις σε Super League, Κύπελλο και Conference League και τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα. Ο κόσμος του Δικεφάλου βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, με τους «ασπρόμαυρους» οπαδούς να τα… χώνουν άγρια σε διοίκηση, παίκτες και προπονητή. Αποκορύφωμα των τραγικών εμφανίσεων, η εντός έδρας ήττα από τον Αρη (0-1), που έφερε τα επεισόδια στην Τούμπα και την ποινή τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στον ΠΑΟΚ.

Τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, αλλά στην πραγματικότητα η ομάδα της συμπρωτεύουσας είναι ένα καζάνι που… βράζει, με την κατάσταση στο εσωτερικό του Δικεφάλου του Βορρά να είναι εκρηκτική. Τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα έχουν φέρει τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης με την πλάτη στον τοίχο, όσον αφορά στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Conference League, αλλά και στο -10 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στη Super League. Στο Κύπελλο, ένα γκολ του Κούρτιτς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την Λάρισα, έσωσε το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου από ακόμα μία ήττα στη φετινή σεζόν.

Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ για τον σύλλογο της συμπρωτεύουσας και πολλά θα κριθούν από τα αποτελέσματα που θα φέρουν οι Κυπελλούχοι το επόμενο διάστημα. Πολύ καλά πληροφορημένες πηγές από τη Θεσσαλονίκη υποστηρίζουν ότι είναι πιθανή πλέον η ενεργοποίηση του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει απομακρυνθεί από την «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και το μήνυμα που ανέβασε το απόγευμα της Παρασκευής (3/12) στα social media ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος έγραψε με νόημα: «Θα τα πούμε τον Γενάρη».

Η ενδεχόμενη επιστροφή του Γιώργου Σαββίδη στα κοινά του ΠΑΟΚ θα… ταρακουνήσει για τα καλά το οικοδόμημα του Δικεφάλου του Βορρά,  αφού ως γνωστόν οι σχέσεις του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι οι καλύτερες. Αυτός, όπως τονίζουν καλά πληροφορημένες πηγές από τη συμπρωτεύουσα, είναι ένας από τους κύριους λόγους που έχει εξαφανιστεί ο Γιώργος Σαββίδης και δεν έχει τον ρόλο που τον είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.

Από την πλευρά του ο Ρουμάνος προπονητής έχει αρχίσει να κάνει δεύτερες σκέψεις, με τον έμπειρο τεχνικό να νιώθει εκτεθειμένος, αφού δεν στηρίχθηκε όσο περίμενε από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, κυρίως όσον αφορά στις μεταγραφές. Τα επόμενα παιχνίδια του Δικεφάλου είναι κρίσιμα για το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όπως αναφέρουν όσοι γνωρίζουν τι συμβαίνει στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ, πολύ δύσκολα ο Ιβάν Σαββίδης θα έδιωχνε τον Ρουμάνο τεχνικό, ακόμα και εάν η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχανε τα επόμενα παιχνίδια. Αντίθετα, οι ίδιες πηγές τονίζουν είναι το πιθανότερο σενάριο να φύγει μόνος του ο Λουτσέσκου, παρότι ο ίδιος διέψευσε τα περί εθνικής Ρουμανίας.

Παρά το γεγονός ότι ο Ρουμάνος τεχνικός έχει κλειστό συμβόλαιο, κανείς δεν θα πρέπει να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις στον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα όσον αφορά στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου. Σε περίπτωση που προκύψει θέμα με τον Λουτσέσκου, ο Γιώργος Σαββίδης έχει πάντα στο μυαλό του έναν προπονητή: τον Βλάνταν Ιβιτς.

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Σέρβο τεχνικό, που παραμένει χωρίς ομάδα, μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Γουότφορντ τον περασμένο Δεκέμβριο. Το μέλος του «ασπρόμαυρου» Δ.Σ πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Ιβιτς, με τον οποίο είχαν άριστες σχέσεις και εξαιρετική συνεργασία όταν βρισκόταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Η ενδεχόμενη επιστροφή του Γιώργου Σαββίδη, εκτός από πιθανές εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου, αναμένεται να φέρει μεγάλες αλλαγές και σε διοικητικό επίπεδο, καθώς η εκ νέου εμπλοκή του στα κοινά της ομάδας θα κάνει ουσιαστικά στην άκρη τον Μάκη Γκαγκάτση. Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αυτή τη στιγμή είναι το Νο.2 στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, μετά τον Ιβάν Σαββίδη.

Ουσιαστικά, ο Μάκης Γκαγκάτσης λειτουργεί ως επικεφαλής του ΠΑΟΚ. Η επιστροφή του Γιώργου Σαββίδη θα ανατρέψει τα δεδομένα σε διοικητικό επίπεδο. Μαζί με τον Μάκη Γκαγκάτση είναι πιθανό να αποχωρήσουν και κάποιοι στενοί του φίλοι από τον Δικέφαλο.

Ανθρωποι που βρίσκονται στην κορυφή της «ασπρόμαυρης» πυραμίδας, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές από τη Θεσσαλονίκη. Όλα θα κριθούν το επόμενο διάστημα, με όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις να κάνουν λόγο για… ραγδαίες εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ