ΑΕΚ – «Μόνο για παίκτη διαφοράς θα κινηθούμε τον Γενάρη»

ΑΕΚ – «Μόνο για παίκτη διαφοράς θα κινηθούμε τον Γενάρη»

Η θέση της ΑΕΚ γύρω από τα μεταγραφικά σενάρια ενόψει Ιανουαρίου. Καμία οριστικά απόφαση τονίζουν στην Ένωση η οποία θα κινηθεί μόνο για παίκτη που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Λιγότερο από ένας μήνας μένει για την επίσημη έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και όπως είναι λογικό τα μεταγραφικά σενάρια στις ομάδες έχουν αρχίσει να φουντώνουν. Το ίδιο ισχύει και για την ΑΕΚ, η οποία έσπευσε όμως να ξεκαθαρίσει τη θέση της, τονίζοντας πως ακόμη δεν έχει παρθεί καμία απόφαση ενώ κατέστησε σαφές πως θα αποκτηθεί παίκτης μόνο αν θα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Με αφορμή το τελευταίο σενάριο με τον Σαλάμ Ζιντού το οποίο και διέψευσε, η Ένωση κατέστησε επίσης σαφές πως δεν υπάρχει κανένας παίκτης που να είναι πρώτος στη λίστα αφού δεν έχει παρθεί ακόμη η παραμικρή απόφαση για το πως και αν θα κινηθεί η ΑΕΚ στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Ούτε συζήτηση υπάρχει ακόμα ανάμεσα σε προπονητή και διοίκηση, με τους «κιτρινόμαυρους» να ξεκαθαρίζουν πως η ομάδα δεν έχει κάποιο κενό που έχει ήδη αποφασισθεί ότι πρέπει να καλυφθεί, αλλά θα κοιτάξει για παίκτη μόνο αν υπάρξει περίπτωση που μπορεί να κάνει τη διαφορά ποιοτικά, κάτι που δεν είναι όμως και τόσο εύκολο τον Γενάρη.

Παράλληλα, σημειώνεται πως το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ πραγματοποίησε 14 μεταγραφές ενώ έχασε και τα έσοδα από την Ευρώπη λόγω του πρόωρου αποκλεισμού της συν το γεγονός πως τρέχει παράλληλα τις εργασίες τόσο στην «Αγιά Σοφιά» όσο και στο νέο γήπεδο των Σπάτων, τα οποία είναι στο τελικό στάδιο κατασκευής τους.

Σε όλα αυτά αν προστεθεί και το γεγονός πως στο ρόστερ υπάρχουν κάποιοι παίκτες όπως ο Ινσούα (επιστρέφει από τον δανεισμό του) και ο Νταντσένκο που δεν υπολογίζονται και επιβαρύνουν την ομάδα με τα συμβόλαιά τους, καταλαβαίνει κανείς πως αν δεν προκύψει κάτι εξαιρετικό ή κάποια πώληση παίκτη (βλέπε Τάνκοβιτς), δύσκολα θα υπάρξει προσθήκη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ