«Μπάσιμο» ισπανικής ομάδας για μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ

«Μπάσιμο» ισπανικής ομάδας για μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ

Σύλλογος της La Liga ενδιαφέρεται... ζεστά για παίκτη που έχει συνδεθεί με την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη.

Το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου είναι προ των πυλών, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να σκανάρουν την αγορά για ενδεχόμενη μεταγραφική… ένεση της ομάδας.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, μπορεί να… χαμήλωσαν τα μεταγραφικά σενάρια, ωστόσο μοιάζει δεδομένο, πως η Ένωση θα προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις τον Γενάρη.

Χθες, η έγκυρη γαλλική εφημερίδα «Equipe», έβαλε την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη στο… κόλπο για την απόκτηση του Σαλάμ Ζιντού, ο οποίος αγωνίζεται στην Μονακό. Με την Ένωση να διαψεύδει το σενάριο για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Παρόλα αυτά, συνεχίζεται η κουβέντα γύρω από την περίπτωσή του, με τους Ισπανούς αυτή τη φορά, να συντηρούν το ενδιαφέρον του Δικεφάλου. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν «παίζουν» μόνοι τους για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, καθώς στην Ισπανία αναφέρουν πως η Μαγιόρκα εξετάζει ζεστά την περίπτωσή του.

Το συμβόλαιο του μεσοεπιθετικού από το Μάλι λήγει το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από τους Μονεγάσκους κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον ισπανικό σύλλογο να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ινίγκο Ρουίθ ντε Γκαλαρέτα πιέζει τη Μαγιόρκα, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν σημειωμένο στο μπλοκάκι τους το όνομα του Σαλάμ Ζιντού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ