Αντί για ξένο στέλνουν τον Μανούχο στο Καραϊσκάκη για να διευθύνει το ματς της αγωνιστικής

Αντί για ξένο στέλνουν τον Μανούχο στο Καραϊσκάκη για να διευθύνει το ματς της αγωνιστικής

Ο Μανούχος, που πριν από μία εβδομάδα είδε ανύπαρκτο φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ στη Λάρισα και όχι κάποιος ξένος διαιτητής στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Τι κι αν πρόκειται για το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής; Τι κι αν πρόκειται για ένα ντέρμπι, ανάμεσα στον πρώτο της βαθμολογίας και στον επί της ουσίας τρίτο, καθώς αγωνιστικά ο Άρης έχει 23 βαθμούς; Τι κι αν όλοι θα περίμεναν πως θα οριστεί ξένος διαιτητής σε ένα ματς Ολυμπιακός – Άρης, όπως έπρεπε να συμβεί βάσει της σημασίας του αγώνα;

Στην ΚΕΔ αποφάσισαν να ορίσουν τον Μανούχο διαιτητή την Κυριακή στο Καραϊσκάκη, βάζοντας τον Ολλανδό Κάμφιους στο VAR. Και είναι αλήθεια πως εκτός από έκπληξη, ο ορισμός του συγκεκριμένου διαιτητή έφερε και δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό.

Αλήθεια με ποια λογική δεν μπαίνει ξένος διαιτητής σε ένα τέτοιο παιχνίδι; Ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι Έλληνες με την παρουσία τους έχουν αποδείξει πως δεν μπορούν να διαχειριστούν τέτοιου είδους παιχνίδια; Είναι πολλά τα παραδείγματα ακόμα και της φετινής σεζόν, ακόμα και σε ματς όχι τόσο μεγάλης σημασίας, χωρίς την ένταση και την πίεση, που οι Έλληνες διαιτητές τα έκαναν μαντάρα.

Στο ματς της Κυριακής η ΚΕΔ όφειλε να στείλει ξένο διαιτητή και μάλιστα από το πάνω ράφι. Είναι εύλογη η απορία του Ολυμπιακού αλλά και η δυσαρέσκεια για τον ορισμό του Μανούχου. Ενός διαιτητή μάλιστα που μόλις πριν από μία εβδομάδα… χάρισε την ισοπαλία στον ΠΑΟΚ απέναντι στη Λάρισα, δίνοντας ανύπαρκτο φάουλ στις καθυστερήσεις από το οποίο ισοφάρισε ο Κούρτιτς. Και προκαλώντας τη σφοδρή αντίδραση της ΑΕΛ και του Αλέξη Κούγια, που εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ