Αγωνία στον ΠΑΟΚ για Ελ Καντουρί και Τέιλορ

Αγωνία στον ΠΑΟΚ για Ελ Καντουρί και Τέιλορ

Τις εξετάσεις των Ομάρ Ελ Καντουρί και Λούκας Τέιλορ περιμένουν στον ΠΑΟΚ, ώστε να διαπιστωθεί αν οι δύο παίκτες έχουν υποστεί κάτι σοβαρό.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του απέναντι στη Λίνκολν και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa Conference League.

Ωστόσο, η νίκη απέναντι στην ομάδα από το Γιβραλτάρ ήταν «πύρρειος» καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Λούκας Τέιλορ να αποχωρούν τραυματίες.

Οι δύο παίκτες αναμένεται να υποβληθούν σε εξετάσεις όπου και οι άνθρωποι του συλλόγου θα διαπιστώσουν το μέγεθος της ζημιάς που έχουν υποστεί.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ έκανε τη δουλειά του, κέρδισε τη Λίνκολν και πήρε την πρόκριση για τα νοκ άουτ του UEFA Europa Conference League. Μία πρόκριση που έδωσε ένα… boost στην αυτοπεποίθηση της ομάδας, η οποία πλέον ψάχνει να βγάλει αντίδραση και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, με παιχνίδι κάθε τρεις μέρες.

Η επόμενη πρόκληση στη σειρά παιχνιδιών του Δεκεμβρίου είναι η Λαμία. Ο Δικέφαλος υποδέχεται την ομάδα της Φθιώτιδας στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή (12.12, 17:15) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος ξεκίνησε στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Παρασκευής (10.12).

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Λίνκολν ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση δούλεψαν τόσο στην κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική, ενώ έγινε και δουλειά σε ατομικό επίπεδο με ειδικό ασκησιολόγιο.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια κι ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, όπως κι ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Λούκας Τέιλορ αποχώρησαν με ενοχλήσεις, ο πρώτος στον δεξί τετρακέφαλο κι ο δεύτερος στο αριστερό δικέφαλο. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα κάνουν μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζουν και να υπάρχει ακριβής εικόνα για το διάστημα που δεν θα είναι διαθέσιμοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ