Λουκ Στιλ – «Στον Παναθηναϊκό έζησα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου»

Λουκ Στιλ – «Στον Παναθηναϊκό έζησα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου»

Ο Λουκ Στιλ μίλησε για τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως ήταν τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του.

Ο Λουκ Στιλ έφυγε το καλοκαίρι του 2014 από την πατρίδα του για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και υπερασπίστηκε την εστία του «τριφυλλιού» για μια τριετία.

Μετά από τη θητεία του στους «πράσινους» επέστρεψε στην Αγγλία, και το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να κρεμάσει τα επαγγελματικά του γάντια ώστε να γίνει σέντερ φορ!

Η μεγαλή στροφή στην καριέρα του προσέλκυσε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ της πατρίδας του, με την «Daily Mirror» να φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της συνέντευξη του. Σε αυτή, ο Άγγλος πορτιέρε μίλησε για τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως ήταν τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήθελα να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο, αλλά το να παίξω τερματοφύλακας στις μικρές κατηγορίες δεν με εξίταρε ιδιαίτερα. Από πέρσι ξεκίνησα να παίζω στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και τα πήγα πολύ καλά, με ζητούσαν πολλές ομάδες. Έβαλα 18 γκολ σε 7 ματς! Φέτος σκόραρα και στο Κύπελλο Αγγλίας, το οποίο είναι φοβερό! Έχω φίλους που έγιναν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ως μέσοι και επιθετικοί και δεν έχουν σκοράρει στο FA Cup, οπότε το να το κάνω εγώ είναι σίγουρα πολύ ιδιαίτερο.

Από όταν πήγα στην Ελλάδα, πάντα ενθαρρύνω τα νέα παιδιά να δοκιμάζουν το εξωτερικό. Μαθαίνεις πολλά για τη ζωή και το άθλημά σου. Προσωπικά μου έδωσε νέα πνοή και κίνητρο για την καριέρα μου, γιατί ήμουν σε μία χώρα που δεν με ήξερε κανείς. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα σε μια τέτοια απόφαση, χαίρομαι πολύ που έπαιξα εκεί και μάλιστα για τρεις ολόκληρες σεζόν. Ήταν από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ