ΠΑΟΚ – Χάνει με θλάση τους Ελ Καντουρί και Τέιλορ

ΠΑΟΚ – Χάνει με θλάση τους Ελ Καντουρί και Τέιλορ

Τις υπηρεσίες των Ελ Καντουρί και Τέιλορ θα στερηθεί για το επόμενο χρονικό διάστημα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς και οι δύο παίκτες έχουν υποστεί θλάση.

Σοβαρό πλήγμα για την ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Λούκας Τέιλορ δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν τον Δικέφαλο του βορρά στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το επόμενο διάστημα, καθώς και οι δύο έχουν υποστεί θλάση β΄βαθμού.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που χτύπησαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στη Λίνκολν, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Europa Conference League, υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, όπου και διαπιστώθηκε το μέγεθος της ζημιάς.

Αρχικά, ο Μαροκινός μέσος έχει πρόβλημα στον δεξί τετρακέφαλο, με την επιστροφή του να αναμένεται σε διάστημα περίπου 6-8 εβδομάδων, ενώ ο Βραζιλιάνος μπακ έχει θέμα στον δεξιό δικέφαλο και εικάζεται ότι θα μείνει εκτός για 4-6 εβδομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ξεκινήσει ήδη θεραπείες, με στόχο να είναι έτοιμοι το συντομότερο δυνατόν και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους ενόψει της συνέχειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ