Περέα – «Κάναμε καλή δουλειά στον α’ γύρο, προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι»

Περέα – «Κάναμε καλή δουλειά στον α’ γύρο, προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι»

Ο Χουάν Χοσέ Περέα μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΣ επί του Βόλου (3-2) και στάθηκε στην καλή δουλειά που έκανε η ομάδα του στον α’ γύρο.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη του ΠΑΣ επί του Βόλου (3-2), ο Χουάν Χοσέ Περέα στάθηκε στην καλή δουλειά που έκανε η ομάδα του στον α’ γύρο, αλλά και στην προσπάθεια του ίδιου και των συμπαικτών του να γίνονται καλύτεροι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δουλέψαμε ως το τελευταίο λεπτό, ξέραμε ότι ο Βόλος θα έρθει για να πάρει τους βαθμούς, αλλά στο τέλος σκοράραμε και κάναμε καλή δουλειά».

Για το γεγονός ότι σκόραρε και πάλι: «Είναι δουλειά όλης της ομάδας. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για να βγάλουμε αυτούς τους συνδυασμούς και σήμερα είχα την ευκαιρία να σκοράρω, είμαι περήφανος και αυτό το αφιερώνω σε όλη την ομάδα και την οικογένειά μου».

Για τον α’ γύρο συνολικά: «Κάναμε καλή δουλειά στον α’ γύρο, πάντα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε πολλά καλά πράγματα γι’ αυτήν την ομάδα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάνουμε κάθε εβδομάδα και θα είμαστε έτοιμοι και για τον επόμενο γύρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ