«Βόμβα» από τη Ρουμανία – «Παραιτείται από τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου μετά τη Λαμία – Ρήξη με τη διοίκηση»

«Βόμβα» από τη Ρουμανία – «Παραιτείται από τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου μετά τη Λαμία – Ρήξη με τη διοίκηση»

Αναταραχή προκαλεί δημοσίευμα από τη Ρουμανία που εμφανίζει τον Ραζβάν Λουτσέσκου να παραιτείται μετά την αναμέτρηση με τη Λαμία!

Την ώρα που από τον ΠΑΟκ προκύπτει βεβαιότητα πως ο Δικέφαλος θα… αντεπιτεθεί τον Ιανουάριο, κάνοντας μεταγραφές, μετά και τη συζήτηση και συμφωνία μεταξύ του Ραζβάν Λουτσέσκου και του Ιβάν Σαββίδη, δημοσίευμα από τη Ρουμανία βάζει… φωτιά στα σενάρια, καθώς αναφέρει ότι μετά το σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία ο Ρουμάνος τεχνικός έχει αποφασίσει να παραιτηθεί από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της ρουμανικής ιστοσελίδας playsport.ro αναφέρει ότι «ο Λουτσέσκου πήρε μια ριζοσπαστική απόφαση, η οποία έρχεται να τροφοδοτήσει περαιτέρω τα σενάρια στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρουμανίας. Ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να διαπραγματευτεί τον τερματισμό του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, η τελική συζήτηση θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας».

Το δημοσίευμα συνεχίζει αναφέροντας πως ο έμπειρος τεχνικός είναι «δυσαρεστημένος από την έλλειψη επενδύσεων από τον ΠΑΟΚ», ενώ επισημαίνει πως «…έχει αποφασίσει να λύσει το συμβόλαιό του με το ελληνικό συγκρότημα» και κάνει λόγο για ρήξη στις σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Από τις πληροφορίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το Playsport, υπήρξε ρήξη μεταξύ της διοίκησης του ΠΑΟΚ και του Ραζβάν Λουτσέσκου. Δυσαρεστημένος με την έλλειψη επενδύσεων που έγιναν στην ομάδα, που δεν υποστηρίζουν καν τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες, ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι θέλει να είναι ελεύθερος μετά τον αγώνα της Κυριακής, κόντρα στη Λαμία».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το δημοσίευμα ασχολείται κατά βάση με την… επόμενη ημέρα στην καριέρα του προπονητή του ΠΑΟΚ, κάνοντας ειδική μνεία στην πρόσφατη συνάντησή του στη Θεσσαλονίκη με τους απεσταλμένους της ρουμανικής Ομοσπονδίας Ραζβάν Μπουρλεάνου και Μιχάι Στοϊτσιτα, με τους οποίους συζήτησε για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Πλέον, μένει να φανεί εάν όσα αναφέρουν οι Ρουμάνοι αποτελούν εμπεριστατωμένο και πλήρες ρεπορτάζ ή πρόκειται για υπερβολές και παραπληροφόρηση. Οπως και να έχει, οι επόμενες ώρες είναι πολύ σημαντικές. Με τους Ρουμάνους να επιμένουν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ