Παζάρια ΠΑΟΚ – Μάλμε για τον παίκτη των 3.000.000 €

Παζάρια ΠΑΟΚ – Μάλμε για τον παίκτη των 3.000.000 €

Οι Σουηδοί ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, για να «ρίξουν» τη ρήτρα του Τσόλακ. Πιέζει και ο παίκτης, τι λέει ο πρόεδρος των πρωταθλητών Σουηδίας.

Ο Αντόνιο Τσόλακ τα πήγε περίφημα στη Μάλμε, με τον Κροάτη επιθετικό να μετράει 15 γκολ και 4 ασίστ σε 46 αναμετρήσεις. Ο νεαρός φορ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο 28χρονος παίκτης έχει δοθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη σουηδική ομάδα, με το συμβόλαιό του να εκπνέει στις 31 Δεκεμβρίου.

Ο Τσόλακ παραχωρήθηκε στη Μάλμε ως… αποτυχημένος, με τον Κροάτη παίκτη να δείχνει την αξία του στο σκανδιναβικό πρωτάθλημα. Οι Σουηδοί τον έχουν σαν… Θεό, με τον πρόεδρο της ομάδας να μιλάει για το μέλλον του.

Ο Άντερς Πόλσον τόνισε πως η Μάλμε βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για να ρίξει τη ρήτρα των 3 εκατομμυρίων ευρώ, με τους Σουηδούς να επιθυμούν σαν… τρελοί την παραμονή του Τσόλακ.

«Ο επιθετικός δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ και είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να μείνει στη Μάλμε. 

Ο Τσόλακ τα πήγε πολύ καλά φέτος. Την επόμενη χρονιά θα είναι 29 ετών και γίνεται διαπραγμάτευση μεταξύ των ομάδων και θα δούμε αν θα καταλήξουμε σε συμφωνία μαζί τους. Θα πρέπει να είναι μια λογική συμφωνία για εμάς.

Η διοίκηση βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία και με τον Τσόλακ, για να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Δεν νομίζω οτι μπορώ να πω περισσότερα αυτήν τη στιγμή», δήλωσε ο Πρόεδρος της Μάλμε για τον Τσόλακ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ