Άρης – Ξεκαθαρίζει για Μπερτόλιο

Άρης – Ξεκαθαρίζει για Μπερτόλιο

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Φακούντο Μπερτόλιο στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του χθεσινού (12/12) αγώνα με τον Ολυμπιακό και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Οι πρώτες εκτιμήσεις από το ιατρικό τιμ του Άρη αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, όμως, ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του.

Από τα αποτελέσματα θα ξεκαθαρίσει το μέγεθος του τραυματισμού του αλλά και το αν θα καταφέρει να προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης με τον ΟΦΗ.

Ερωτηματικό για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελεί και η συμμετοχή του Σούντγκρεν, που θα δοκιμάσει να πάρει μέρος στο σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης και αν τα καταφέρει, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Μάντζιου.

Ακόμα, όλα δείχνουν ότι στο παιχνίδι της Κρήτης θα επιστρέψει στην ενδεκάδα και ο Κουέστα, που έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ