Ολυμπιακός – Η δικαίωση του Μασούρα

Ολυμπιακός – Η δικαίωση του Μασούρα

Ο Γιώργος Μασούρας ψηφίστηκε ως ο καλύτερος Ελληνας ποδοσφαιριστής του περσινού πρωταθλήματος – Δικαίωση για τον άσο του Ολυμπιακού, που έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια.

Ηρθε στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2019 από τον Πανιώνιο, όταν η χρηματιστηριακή του αξία ήταν 1 εκατ. €. Μετά από σχεδόν τρία χρόνια, είναι βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού και η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει… εκτοξευθεί στα 7.5 εκατ. ευρώ.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ ψηφίστηκε ως ο καλύτερος Ελληνας παίκτης του περσινού πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα συμπεριελήφθη και στην κορυφαία 11άδα.

Ένα βραβείο-δικαίωση για τον διεθνή μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, που κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια και έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο 27χρονος άσος ζει το όνειρό του στους Ερυθρόλευκους και με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπης έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Ενας παίκτης– παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους, με τον Γιώργο Μασούρα να δουλεύει σκληρά και να δικαιώνεται για την υπομονή και την επιμονή του. Ο διεθνής άσος των Πειραιωτών συγκέντρωσε τη μερίδα του λέοντος στη ψηφοφορία των βραβείων του ΠΣΑΠΠ για τον καλύτερο Ελληνα ποδοσφαιριστή και αναδείχθηκε δίκαια ως ο κορυφαίος.

Πέρσι, ο Γιώργος Μασούρας ήταν εντυπωσιακός και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Στην κανονική διάρκεια της Super League αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια και είχε 7 γκολ και 4 ασίστ σε 1.128 λεπτά, ενώ στα πλέι οφ είχε 8 συμμετοχές, με 6 γκολ και 2 ασίστ σε 540 λεπτά συμμετοχής.

Συνολικά, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 50 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας 15 γκολ και 7 ασίστ σε 2.605 λεπτά, ενώ τα τρία χρόνια που αγωνίζεται στους Πειραιώτες έχει 139 παιχνίδια, με 36 γκολ και 17 ασίστ σε 8.442 λεπτά συμμετοχής. Νούμερα, που αποδεικνύουν περίτρανα ότι πρόκειται για έναν πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

Ενας παίκτης που παίζει κομβικό ρόλο στον Ολυμπιακό και στη φετινή σεζόν, με τη διοίκηση των Πειραιωτών να τον επιβραβεύει για τις σπουδαίες εμφανίσεις που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια με τα ερυθρόλευκα, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ