Ο Professor του Θρύλου

Ο Professor του Θρύλου

Κορυφαίος κόουτς της σεζόν ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να γράφει ιστορία στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία με τον Ολυμπιακό. Ενας προπονητής που βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και τρεισήμισι χρόνια, καταφέρνοντας να αφήσει το στίγμα του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Πορτογάλος βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠΠ, ως ο κορυφαίος προπονητής της περσινής σεζόν. Ακόμη μια δικαίωση για τον 51χρονο κόουτς και τη δουλειά που κάνει στους «ερυθρολεύκους».

Την περσινή σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν φύλλο και φτερό τους αντιπάλους τους στο πρωτάθλημα, φτάνοντας εύκολα στην κατάκτηση του τίτλου. Με την πεντάρα στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στην ΑΕΚ και την τεσσάρα στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, να ξεχωρίζουν, ο Ολυμπιακός έκανε… πάρτι στην περσινή Superleague, δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό.

Ασφαλώς, η περσινή επιτυχία φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να οδηγεί τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κατάφερε να παρουσιάσει ένα σύνολο που έσπειρε τον… τρόμο στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του να τα πηγαίνει περίφημα και εκτός συνόρων.

Ο 51χρονος τεχνικός σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, με τις επιδόσεις του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. O Μαρτίνς έγινε ο μακροβιότερος προπονητής σε συνεχή παρουσία στον πάγκο της ομάδας, καθώς ξεπέρασε και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Φυσικά, τα ρεκόρ δεν σταματάνε εκεί για τον Πορτογάλο κόουτς, ο οποίος μετράει 91 νίκες στο πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω του τον Ντούσκο και σε αυτήν την ξεχωριστή κατηγορία. Τον 51χρονο τεχνικό του Θρύλου ξεπερνούν σε τρίποντα μόνο οι Γιώργος Παράσχος, Γιώργος Δώνης και Μαρίνος Ουζουνίδης.

Συνολικά, σε 189 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ο Πορτογάλος τεχνικός μετράει 127 νίκες, 32 ήττες και 30 ισοπαλίες. Ο Ολυμπιακός σαρώνει στην Ελλάδα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να βάζει τη σφραγίδα του. Ο κόουτς από τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου έχει μπει στην… καρδιά των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων, που θέλουν να τον βλέπουν στην άκρη του πάγκου για πολλά ακόμη χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ