Το μεταγραφικό σενάριο για μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακό (vids)

Το μεταγραφικό σενάριο για μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακό (vids)

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για μπακ τον Γενάρη και κυκλοφορούν φήμες για ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστή της ομάδας των Ιωαννίνων.

Ο Ολυμπιακός θα είναι ενεργός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς λόγω και του Κόπα Άφρικα θα λείψουν αρκετοί ποδοσφαιριστές από το ρόστερ για τουλάχιστον έναν μήνα. Όπως διαβάσατε μέσα από to10.gr, οι ερυθρόλευκοι ήδη ετοιμάζουν τη λίστα τους για τον Γενάρη, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα προχωρήσουν σε τουλάχιστον δυο κινήσεις και ανάλογα με τον Ρούμπεν Σεμέδο σε τρεις.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν πριν καν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, με τον Ολυμπιακό να εμπλέκεται ήδη σε μια περίπτωση. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Φως των Σπορ», οι Πειραιώτες φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Μάρβιν Πίρσμαν για το αριστερό άκρο της άμυνας, προκειμένου να συμπληρώσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που βγάζει μέχρι στιγμής μια σεζόν στα… κόκκινα.

Ο Μολδαβός μπακ παίζει ασταμάτητα από το καλοκαίρι και στον Ολυμπιακό σκέφτονται να κινηθούν για την απόκτηση αριστερού μπακ για να του δίνει κάποιες ανάσες. Εφόσον οι ερυθρόλευκοι βάλουν μπροστά για την απόκτηση αριστερού αμυντικού, ο Βέλγος άσος του ΠΑΣ Γιάννινα δεν αποκλείεται να είναι μια από τις επιλογές.

Ο Πίρσμαν αγωνίζεται από πέρσι στην ομάδα της Ηπείρου και τα πηγαίνει εξαιρετικά, ενώ και φέτος έχει ξεχωρίσει και κάνει πολύ καλή σεζόν. O 30χρονος μπακ που είναι μια από τις επιλογές του Ολυμπιακού σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, φέτος έχει αγωνιστεί ήδη σε 14 ματς με τον ΠΑΣ και έχει και 3 ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Αντβέρπ, την Καμπούρ και την Χάποελ Τελ Αβίβ, από την οποία και τον απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ