ΠΑΟΚ – Στην αποστολή ο Κρέσπο για το ματς στα Γιάννενα

ΠΑΟΚ – Στην αποστολή ο Κρέσπο για το ματς στα Γιάννενα

Ο Ισπανός αμυντικός επέστρεψε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή (15/12, 17:15) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Γιάννη Μιχαηλίδη, ενώ επανάφερε στην αποστολή τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ενώ πήρε μαζί του και πάλι τους νεαρούς Λύρατζη, Τσιγγάρα, Κωνσταντέλια και Τσαούση.

Σήμερα προπονήθηκε κανονικά ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα, ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος και δεν είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τραυματίες Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Τέιλορ και Ολιβέιρα. Στην προπόνηση οι δύο Πορτογάλοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο, ενώ οι Ελ Καντουρί και Τέιλορ έκαναν θεραπεία.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: 

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Σίντκλεϊ, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι και Άκπομ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ