ΠΑΣ Γιάννινα – Απέκλεισε τον καλύτερό του παίκτη από το ματς με τον ΠΑΟΚ

ΠΑΣ Γιάννινα – Απέκλεισε τον καλύτερό του παίκτη από το ματς με τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε τον Περέα να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και οι Ηπειρώτες θα αγωνιστούν κόντρα στον Δικέφαλο χωρίς τον καλύτερό τους παίκτη…

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί χωρίς αμφιβολία την ευχάριστη έκπληξη της φετινής Superleague, με την ομάδα της Ηρακλή Μεταξά μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου να φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μαζέψει 22 πόντους σε 14 αναμετρήσεις. Το απόγευμα της Τετάρτης (15/12) οι Ηπειρώτες θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ, που επίσης βρίσκεται στην 3η θέση με 22 πόντους. Με νίκη ο ΠΑΣ θα έχει την ευκαιρία να απαλλαγεί από τον… συγκάτοικό του και να κάνει ένα ακόμα βήμα για την 6άδα και τα πλέι οφ.

Οι Ηπειρώτες το απόγευμα της Τρίτης ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά, με τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή Μεταξά να ανακοινώνει την αποστολή για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Σε αυτή, όπως διαβάσατε νωρίτερα από to10.gr, δεν βρίσκεται ο Χοσέ Περέα, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παραταχθεί στο ντέρμπι της 3ης θέσης και σε ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια της φετινής σεζόν, χωρίς τον καλύτερό του παίκτη. Ο Χοσέ Περέα πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και είναι ένας από τους πρωταγωνιστές των Ηπειρωτών στην εντυπωσιακή πορεία που πραγματοποιούν στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο 21χρονος έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια και έχει 3 γκολ και 3 ασίστ σε 1.065 λεπτά συμμετοχής, με τον Κολομβιανό επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα να δημιουργεί πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες με την ταχύτητα και την εκρηκτικότητά του. Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή των Ηπειρωτών, με τον Περέα να βγάζει… μάτια με τις εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της ομάδας των Ιωαννίνων αποφάσισαν να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ…

Υπενθυμίζουμε την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Α. Τριάδης, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Ρίζος, Λιάσος, Π. Τριάδης, Μπρένερ, Μίνα, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μιλιντσεάνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ