Άρης – Νοκ άουτ ο Μπερτόλιο

Άρης – Νοκ άουτ ο Μπερτόλιο

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο Φακούντο Μπερτόλιο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το προβλήμα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Αντίθετα, στους εκλεκτούς του Άκη Μάντζιου συμπεριλήφθηκε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, που εξέτισε τη μία αγωνιστική της ποινής του, καθώς και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ο.Φ.Η. (16/12), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 (πρεμιέρα β’ γύρου).

Η αποστολή της ομάδας μας (το απόγευμα θα πετάξει για το Ηράκλειο) για το αυριανό παιχνίδι στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (17:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Denis Cesar De Matos, Bruno Gama, Mateo Garcia, Kamara, Iturbe, Lucas Sasha, Brabec, Fabiano Leismann, Sakic, Mancini, Jeggo, Ndiaye, Sundgren, Matilla, Benalouane, Ganea, Cristian Lopez, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος.

* Εκτός αποστολής έμεινε ο Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στο πόδι από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ