Μεταξάς – «Σχεδόν όλα τα σουτ του ΠΑΟΚ πήγαν μέσα»

Μεταξάς – «Σχεδόν όλα τα σουτ του ΠΑΟΚ πήγαν μέσα»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς μετά την βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ (0-4) στάθηκε στα λάθη της ομάδας του αλλά και την ευστοχία του «Δικεφάλου».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υπέστη ήττα-σοκ στους «Ζωσιμάδες» από τον ΠΑΟΚ (0-4) για την 14η αγωνιστική της Super League, με την απογοήτευση να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Ηρακλή Μεταξά.

Ο 54χρονος τεχνικός των Γιαννιωτών σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα εστίασε στις ευκαιρίες που έχασε στο ξεκίνημα η ομάδα του, εν αντιθέσει με τον Δικέφαλο, ο οποίος ήταν αποτελεσματικός, επισημαίνοντας πάντως και τα λάθη του ΠΑΣ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Το ποδόσφαιρο είναι όπως η ζωή. Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, κάναμε τις ευκαιρίες μας, αλλά αυτή τη φορά το πέναλτι ήταν εναντίον μας. Δεν νομίζω να πήγε και κανένα σουτ του ΠΑΟΚ έξω, έκανε 3-4 σουτ και πήγαν σχεδόν όλα μέσα. Κάναμε αρκετά λάθη όμως και ο ΠΑΟΚ έχοντας την ποιότητα τα εκμεταλλεύτηκε και σκοράροντας και με μακρινά σουτ έφτασε σε αυτό το σκορ. Δεν μου αρέσει να χάνω. Έχουμε να διορθώσουμε πολλά. Το παλέψαμε, αλλά δεν μας βγήκε σήμερα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, συνεχίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ