Corriere Dello Sport – «Ο Ολυμπιακός δίνει 3-4 εκατ. στη Νάπολι για Μανωλά»

Corriere Dello Sport – «Ο Ολυμπιακός δίνει 3-4 εκατ. στη Νάπολι για Μανωλά»

Η Corriere Dello Sport αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νάπολι για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μια «βόμβα» μεγατόνων, ανακοινώνοντας την επιστροφή του Κώστα Μανωλά στο λιμάνι. Οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, αλλά και με τη διοίκηση της Νάπολι και το απόγευμα θα βρεθεί στα γραφεία του συλλόγου στην Πλατεία Αλεξάνδρας για να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Η σπουδαία μεταγραφή έχει δρομολογηθεί, ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη περάσει με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Στην Ιταλία μιλούν ήδη για τελειωμένη μεταγραφή, ενώ η Corriere Dello Sport προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τις λεπτομέρειες της συμφωνίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Σύμφωνα λοιπόν με τους Ιταλούς, οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών ήταν συνεχείς το τελευταίο χρονικό διάστημα και κατέληξαν σε ένα ποσό 3-4 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη από τη Νάπολι.

Μάλιστα στο δημοσίευμα της Corriere γίνεται αναφορά και στο κέρδος που θα έχουν οι «παρτενοπέι» από την αποδέσμευση του Μανωλά, αφού θα καταφέρουν να γλιτώσουν το ετήσιο συμβόλαιό του, που φτάνει στα 4 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ