Δεν έχει δεχτεί γκολ για τέσσερα σερί ματς μετά από 22 μήνες η ΑΕΚ!

Δεν έχει δεχτεί γκολ για τέσσερα σερί ματς μετά από 22 μήνες η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έχει κρατήσει για τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια ανέπαφη την εστία της, κάτι το οποίο είχε να γα νίνει 22 μήνες.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Η νίκη που πανηγύρισε η ΑΕΚ επί του Ιωνικού στη Νίκαια (0-1) ήταν ο τέταρτος συνεχόμενος αγώνας, που η Ένωση κράτησε απαραβίαστη την εστία της. Υπενθυμίζεται πως οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δώσει τις αναμετρήσεις με Κηφισιά για το Κύπελλο (4-0), Παναθηναϊκό (1-0) και Αστέρα (0-1) για το πρωτάθλημα.

Ανάλογο σερί με ανέπαφη την εστία του ο Δικέφαλος είχε να κάνει εδώ και περίπου 22 μήνες. Τότε, στο διάστημα μεταξύ 9 και 23 Φεβρουαρίου 2020, μέτρησε τέσσερις νίκες, επί Παναθηναϊκού (1-0), Άρη (0-1) και ΟΦΗ (3-0) για το πρωτάθλημα, ενώ είχε κερδίσει ενδιάμεσα και τον Παναιτωλικό (4-0) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Από εκεί και πέρα, μεγάλυτερο σερί η ΑΕΚ είχε να δει από τη τη χρονιά που κατέκτησε το πρωτάθλημα (2017/18), όταν μέτρησε σερί αγώνες χωρίς να δεχτεί γκολ, πριν να χάσει στον τελικό του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ (0-2). Εκείνο το διάστημα είχε αντιμετωπίσει Πανιώνιο (1-0). ΠΑΟΚ (το ματς που διακόπηκε το πήρε 0-3 στα χαρτιά, αλλά ως τα τελευταία λεπτά ήταν στο 0-0), Παναθηναϊκό (3-0), Πλατανιά (0-1), ΑΕΛ (1-0), Λεβαδειακό (2-0), Κέρκυρα (0-0) και Απόλλων Σμύρνης (0-1).

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ