Ο απογοητευτικός Ατρόμητος και ο… αδικημένος Παναιτωλικός (vids)

Ο απογοητευτικός Ατρόμητος και ο… αδικημένος Παναιτωλικός (vids)

Ένας Ατρόμητος που μοιάζει με... βαρέλι δίχως πάτο και ο Παναιτωλικός, ο οποίος θα μπορούσε να βρίσκεται μέχρι και στην 6άδα.

Η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Superleague ανοίγει απόψε στις 19:30 (Cosmote Sport 2) με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο. Δύο ομάδες, που βρίσκονται αμφότερες στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά η κάθε μια με τη δική της διαφορετική ιστορία.

Από τη μία οι Περιστεριώτες, οι οποίοι βρίσκονται στην 13η θεση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς και δείχνουν να μην μπορούν να ορθοποδήσουν με τίποτα και από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, που αν ήταν λίγοτερο προσεκτική και περισσότερο τυχερή, θα βρισκόταν σε αρκετά καλύτερη μοίρα.

Ας δούμε όμως αναλυτικά και με αφορμή το σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι πως ο Ατρόμητος έχει βρεθεί σε αυτή την πολύ άσχημη κατάσταση και γιατί ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να έχει 7-8 βαθμούς περισσότερους στο σακούλι του.

Το καλύτερο… αύριο που δεν έρχεται και οι εξελίξεις στον Ατρόμητο

26 Μαΐου 2021 έγραφε το ημερολόγιο όταν ο Άνχελ Λόπεθ πήρε τα κλειδιά της ομάδας του Περιστερίου και με τα 12 νέα μεταγραφικά αποκτήματα στα χέρια του θέλησε να την οδηγήσει στις επιτυχίες και σε μια καλύτερη σεζόν από την περσινή.

Τρία επίσημα παιχνίδια, μια εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και δύο ήττες με Παναιτωλικό και Βόλο, ήταν αρκετά για να οδηγήσουν τον Ισπανό τεχνικό στην πόρτα της εξόδου και τα κλειδιά της ομάδας να καταλήξουν στα χέρια του Γιώργου Παράσχου για ένα καλύτερο… αύριο.

Ωστόσο, αυτό δεν έχει έρθει ακόμα. Ο Παράσχος δεν έχει καταφέρει να αλλάξει την εικόνα της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Λόπεθ. Ανέλαβε τους Περιστεριώτες την 4η αγωνιστική και απολογισμός του σε 11 παιχνίδια είναι είναι μόλις 8 βαθμοί.

Πέρα από τα αποτελέσματα όμως και τη συγκομοιδή βαθμών, μεγάλο προβληματισμό προκαλεί και το γεγονός ότι η ομάδα δεν εμφανίζει σημάδια βελτίωσης αγωνιστική με αγωνιστική. Οι ποδοσφαιριστές δείχνουν να μην έχουν και την καλύτερη δυνατή συνεργασία με τον 69χρονο τεχνικό και αυτό αντικατοπτρίζεται ξεκάθαρα στο χορτάρι.

Πλέον το ματς με τον Παναιτωλικό δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις, ανάλογα του τελικού αποτελέσματος. Τόσο όσον αφορά το θέμα του προπονητή, όσο και αυτό του μεταγραφικού σχεδιασμού. Απόψε κρίνεται το μέλλον πολλών στο Αγρίνιο.

Το «τι θα γινόταν αν» του Παναιτωλικού

Η κατάσταση της ομάδας του Αγρινίου είναι πολύ διαφορετική. Τουλάχιστον δεν είναι… άρρωστη όπως είναι αυτή του σημερινού αντιπάλου της. Στον «κυανοκίτρινο» κόσμο όμως ένα ερώτημα ακούγεται συνεχώς: Τι θα γινόταν αν…

Και αυτό γιατί ο Παναιτωλικός μοιάζει να είναι αδικημένος από την τύχη, το ποδόσφαιρο και φυσικά από τον ίδιο του τον εαυτό. Λίγο πιο τυχερός, αλλά και πιο προσεκτικός να ήταν θα μπορούσε να βρίσκεται αυτή τη στιγμή μέχρι και στην πρώτη 6άδα της βαθμολογίας. Αλλά…

Αυτό το «αλλά» είναι οι 7-8 βαθμοί που έχασαν οι Αγρινιώτες μέσα από τα χέρια τους κατά τη διάρκεια των 14 παιχνιδιών που έχουν δώσει. Από την 3η αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ μέχρι την 14η με τον Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα, ο Παναιτωλικός ηττήθηκε σε ενα ματς με τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, όπου ήταν σαφώς ανώτερος και είχε σωρεία ευκαιριών με γκολ στο 80ο λεπτό. Ηττήθηκε από τον ΟΦΗ με ένα αυτογκόλ και ένα πέναλτι ενώ είχε προηγηθεί.

«Πέταξε» δύο βαθμούς, χάνοντας ένα τρίποντο μέσα από τα χέρια του στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, όπου ισοφαρίστηκε στο 90′, ενώ είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων και ηττήθηκε από τον Αστέρα στην Τρίπολη με γκολ στο 91ο λεπτό σε ένα ματς που ήταν καλύτερος. Τέσσερα ματς, πολλοί χαμένοι βαθμοί για τους Αγρινιώτες, που απόψε θέλουν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ