Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 1-0

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 1-0

Ο Παναιτωλικός είχε τις μεγάλες ευκαιρίες στην Τρίπολη, αλλά ο Αστέρας πήρε τη νίκη (1-0) χάρη σε γκολ του Κρεσπί στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και... βλέπει εξάδα. Μοιραίος ο Καρέλης για τους φιλοξενούμενους.

Για περίπου 70 λεπτά ο Παναιτωλικός είχε την υπεροχή και τις καλύτερες ευκαιρίες στην Τρίπολη, αλλά τη νίκη πήρε ο Αστέρας. Χάρη σε γκολ του Κρεσπί στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι Αρκάδες επικράτησαν με 1-0 και βρέθηκαν στο -1 από τον έκτο ΟΦΗ, έχοντας όμως δύο ματς περισσότερα.

Μοιραίος για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ο Καρέλης που έχασε απίθανη ευκαιρία για το 0-1, ενώ ο Παπαδόπουλος κράτησε «όρθιο» τον Αστέρα με τις επεμβάσεις του, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του ματς

Μπορεί στα πρώτα λεπτά του ματς ο Αστέρας να ήταν πιο δραστήριος ωστόσο δεν δημιούργησε κάποια σημαντική ευκαιρία, με τον Καρμόνα να απειλεί στο 6′ και τον Ινγκλέσιας εννιά λεπτά μετά, να μην ανησυχεί ιδιαίτερα στον Μελίσσα.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο Παναιτωλικός άρχισε να ανεβαίνει και έφτασε για πρώτη φορά κοντά στο γκολ στο 22′, αλλά ο Παπαδόπουλος έβγαλε χαμηλά το φάουλ του Μπαρμπόσα. Πέντε λεπτά μετά ο τερματοφύλακας του Αστέρα έκανε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Βέργου και στο 36′ από κόρνερ του Παναιτωλικού ο Αστέρας έφυγε στην κόντρα με τον Ριέρα να αργεί υπερβολικά και τον Λούι να τον κόβει την τελευταία στιγμή.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο. Ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που απειλούσε και είχε δύο καλά σουτ με τον Μεντόσα στο 55′ και το 57′ ενώ με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα χάθηκε η ευκαιρία του ματς. Ο Φλόρες έκανε το σουτ, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε και ο Καρέλης ολομόναχος δεν μπόρεσε να σκοράρει αφού γλίστρησε, χάνοντας απίθανη ευκαιρία.

Στο 67′ οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία, με τους Αντούνες και Καρέλη να μην μπορούν να σκοράρουν. Μετά το 70′ ο Αστέρας ισορρόπησε το ματς και άρχισε σιγά σιγά να φτάνει πιο εύκολα σε τελικές προσπάθειες, χωρίς όμως να έχει μεγάλη ευκαιρία.

Μέχρι το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.  Τότε ο Άλβαρες έκανε τη σέντρα, ο Μπενίτο από κοντά βρήκε δοκάρι και στην επαναφορά ο Κρεσπί που είχε περάσει αλλαγή στο 46′ έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Πίτσου, Τασουλής(66′ Τιλίκα), Ιγκλεσίας(46′ Μουνάφο), Κανελλόπουλος(86′ Μπενίτο), Ριέρα(66′ Αλβαρες), Σίτο(46′ Κρέσπι), Σονί, Μπαράλες

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Λούι, Βργκοτς, Μαλής, Κορνέλιους(59′ Κορνέλιους), Αντούνες, Φλόρες, Μπαρμπόσα, Μεντόσα(86′ Τσιγγάρας), Μόρσεϊ(40′ Καρέλης), Βέργος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ