Υπογράφει τον Πίρσμαν ο Παναθηναϊκός (vids)

Υπογράφει τον Πίρσμαν ο Παναθηναϊκός (vids)

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει άμεσα τη συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον 30χρονο αριστερό μπακ, Μάρβιν Πίρσμαν

Ο Μάρβιν Πίρσμαν χωρίς αμφιβολία αποτελεί έναν από τους καλύτερους και πιο σταθερούς αριστερούς μπακ στη Superleague την τελευταία διετία. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με την ομάδα των Ιωαννίνων και έχει απασχολήσει τόσο τον Παναθηναϊκό, αλλά και άλλες ομάδες της Superleague.

Οι πράσινοι μάλιστα έχουν προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω την υπόθεση, καθώς έχουν έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη, αλλά και με τον ΠΑΣ και αναμένεται τις επόμενες μέρες να ολοκληρώσουν τη διαδικασία. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα χρόνου ο Πίρσμαν να μετακομίσει από τα Ιωάννινα στην Αθήνα.

Το συμβόλαιό του λήγει το 2022, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα θα τον αφήσει πιθανότατα ελεύθερο για να πάει στον Παναθηναϊκό, καθώς υπάρχει μια οφειλή λίγο πάνω από 100.000 ευρώ από τη μεταγραφή του Περέα το περασμένο καλοκαίρι. Ο ΠΑΣ είναι σε επαφές με το τριφύλλι και όπως όλα δείχνουν θα καλυφθεί έτσι το κόστος της μεταγραφής.

Η απόκτηση του Πίρσμαν μοιάζει να είναι σε προχωρημένο στάδιο, με τον παίκτη να έχει ενημερωθεί για τη μεταγραφή και να θέλει κι εκείνος σαν τρελός να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες λεπτομέρειες του deal ανάμεσα σε Πίρσμαν, Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο μπακ του ΠΑΣ είναι μια ανάσα μακριά από το να υπογράψει στον Παναθηναϊκό και να ενσωματωθεί στο ρόστερ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον Γενάρη.

Με αυτή του την κίνηση λοιπόν, ο Παναθηναϊκός καλύπτεται και στην πιθανή αποχώρηση του Χουάνκαρ, ο οποίος για να ανανεώσει ζήτησε 2,5 φορές περισσότερα χρήματα από ό,τι προβλέπει το τρέχον συμβόλαιό του. Ο Πίρσμαν έχει φέτος ήδη 15 συμμετοχές και 3 ασίστ με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ την περασμένη σεζόν είχε 35 ματς και 4 ασίστ με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ